Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Esteetön Teneriffa Sari Kivimäen kanssa

Teneriffalla ei tunneta talvea! Lämpö, aurinko, ihastuttava luonto, lumoavan kauniit maisemat ja upeat rannat ovat Teneriffan saaren vetonauloja ympäri vuoden. Saarelta löytyy uutta katsottavaa ja uusia elämyksiä vuosi toisensa jälkeen. Viehättävä satamakaupunki Los Cristianos hurmaa paitsi esteettömyydellään myös rennolla tunnelmallaan ja monipuolisuudellaan. Kohde sopii kaikenikäisille, ja siellä viihtyvät sekä rauhallista ja leppoisaa lomailua arvostavat, että aktiivista tekemistä kaipaavat. 

Los Cristianos ja viereinen Playa de las Americas sopivat mainiosti esteettömään lomailuun. Esteettömyys on huomioitu erityisen hyvin ja eri tavoin liikkuvat iloiset lomailijat kuuluvat vahvana osana alueen katukuvaan. Alueella on useita rantoja, joihin kaikkiin pääsee kohtuullisen hyvin myös pyörätuolilla. Lähin täysin esteetön ranta, Playa de las Vistas, sijaitsee 2 km päästä hotellista. Rannalle johtaa loiva ramppi ja rannalle on rakennettu laatoitettu tasanne pyörätuolin käyttäjille. Rannalla on rantapyörätuoli ja muita hiekassa liikkumista helpottavia apuvälineitä sekä avustajia, jotka auttavat mereen uimaan. Rannalla on myös hyvät inva-wc:t. Los Cristianoksesta pääsee noin 2 km:n päässä sijaitsevaan Playa de las Americasiin rantakatua pitkin. 

Los Cristianoksessa sijaitseva monipuolinen ja hyvätasoinen huoneistohotelli Mar y Sol on täysin esteetön. Hotellissa on saatavana lisämaksusta myös hoiva- ja avustajapalveluita. Mar y Solin yhteydessä toimii palvelukeskus LeRo, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman vuokrattavia apuvälineitä (mm. pyörätuoli, sähkömopo, sähköpyörätuoli, nostolaite, sähkösäätöinen sänky jne.) 

Matkalla mukana matkanjohtajana fysioterapeutti Sari Kivimäki, joka ohjaa monipuolisesti ryhmäliikuntaa maalla ja altaassa, sekä ohjaa ja kannustaa omatoimiseen liikkumiseen, lomailua unohtamatta. Lomaan kuuluu myös lyhyempiä ja pidempiä retkiä eri puolille kaunista saarta (retket lisämaksusta, varataan ja maksetaan matkanjohtajalle paikan päällä).

Matka-ajankohta ja hinnat

10.-25.2.2022 (to-pe, 2 viikkoa) 

1995 €/hlö yksiö kahdelle            
2255 €/hlö yksiö yhdelle
            
2245 €/hlö kaksio kahdelle        
1945 €/hlö kaksio kolmelle

        
Hintaan sisältyy:

  • Finnairin reittilennot Helsinki-Teneriffa-Helsinki veroineen
  • matkatavarat ruumaan 1 x 23 kg/hlö
  • esteettömät lentokenttäkuljetukset kohteessa 
  • majoitus valitussa huonetyypissä huoneistohotelli Mar y Solissa standard-luokan huoneessa
  • puolihoito (aamiainen ja illallinen)
  • suomenkielisen matkanjohtajan palvelut (ei henkilökohtaista avustajapalvelua)

Lisämaksusta:

  • liityntälennot (Finnair) muualta Suomesta
  • etukäteen varatut istumapaikat Finnairin lennoille
  • apuvälinevuokraus kohteessa

Varaa matkasi tästä!

10.02.2022 - 25.02.2022
alk. 1945 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Esteetön Loutraki

7 vrk alk. 935 €/hlö

11.06.2022

Esteetön Fuengirola

alk. 1195 €/lhö

Esteetön risteily

7 vrk alk. 1695 €/hlö