Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Esteetön Toscana

Vehreä Toscana Italiassa tarjoaa upeita maisemia, taidetta, suuria makunautintoja ja historiaa. Suosittu Toscana, taiteen ja viinin mekka, kätkee sisäänsä lukuisia tarinoita, pieniä kyliä ja vaihtelevia maisemia. Laajalta Toscanan alueelta löydät muun muassa alueen pääkaupunki Firenzen, jossa liikkuminen on kuin kulkisi ulkoilmamuseossa sekä ihanan Sienan pienine kujineen ja majesteettisine aukioineen. Lisäksi alue on tunnettu viinintuotannostaan ja rypälerivistöjä löytyykin silmänkantamattomiin joka puolella Toscanaa. Lucignano on viehättävä, pieni kylä Toscanan sydämessä, lähellä Sienan ja Montepulcianon kaupunkeja. Matkaa Firenzeen on noin 110 km ja Roomaan noin 210 km.

Ainutlaatuinen esteetön hotellivaihtoehtomme Toscanassa sijaitsee keskellä lumoavaa maaseutua, Lucignanon historiallisen kylän vieressä. Alue vie helposti sydämesi ja tarjoaa upeat puitteet rentouttavalle lomalle. Täällä uit lämmitetyssä uima-altaassa keskellä huikeita toscanalaisia maisemia, nautit ravintolassa laadukkaita alueen ruokia ja viinejä sekä lähdet retkille eri puolille Toscanaa esteettömällä tila-autolla. Viiden minuutin ajomatkan päästä löydät outlet-myymälän, jossa on mahdollisuus upeisiin ostoslöytöihin.

Hotellissa on ravintola, kuntosali, tenniskenttä, kokoustiloja ja pihalla kaksi uima-allasta, joista toinen on lämmitetty ja voidaan tarvittaessa kattaa. Lämmitettyyn altaaseen pääsee allasnostimen avulla tai loivia portaita pitkin. Voit majoittua valintasi mukaan joko viihtyisissä hotellihuoneissa 1-4 hengelle tai pienissä, mökkityyppisissä bungaloweissa 1-3 hengelle.  Kaikki vaihtoehdot ovat esteettömiä. Bungaloweissa on hyvin varusteltu keittiö. Pyydä tarjous ja kysy lisää toimistoistamme!

Saatavana erilaisia apuvälineitä, joista osa kuuluu hintaan ja osa on lisämaksusta. Kysy tarvitsemiesi apuvälineiden saatavuus matkavarauksesi yhteydessä. Esteettömät lentokenttäkuljetukset sisältyvät aina matkapaketteihimme.


Esimerkkihinnat

7 vrk alk. 961 €/hlö

Hintaan sisältyy

  • suorat lennot Helsinki-Rooma-Helsinki veroineen
  • lentokenttäkuljetukset
  • majoitus 7 vrk jaetussa kahden hengen huoneessa puolihoidolla

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Varaa matkasi tästä!

7 vrk alk. 970 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Esteetön Lanzarote

7 vrk alk. 912 €/hlö

Esteetön Berliini

3 vrk alk. 405 €/hlö

Esteetön Dublin

4 vrk alk. 516 €/hlö