Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Esteetön Wien

Itävallan pääkaupunki Wien on loistava valinta matkakohteeksi jokaisena vuodenaikana. Kesällä Wienissä nautitaan elämästä kahviloiden terasseilla, vehreillä puistoalueilla ja Tonavan rannalla. Joulun aikaan kaupunki täyttyy toinen toistaan tunnelmallisimmilla joulutoreilla, joihin tullaan nauttimaan joulutunnelmasta ja tekemään ostoksia. Keväällä ja syksyllä kaupungissa otetaan ilo irti erityisen vilkkaasta kulttuurielämästä. Vuoden jokaisena päivänä kaupungissa kulkiessa vastaan tulee upeita keisarillisia linnoja, ylväitä katedraaleja, hyviä ostosmahdollisuuksia, sokkeloisia katuja sekä tunnelmallisia viinitupia, kahviloita ja ravintoloita. Tunnettuja paikallisia herkkuja Wienin leikettä, Sacher-kakkua ja omenastruudeleita täytyy kaupungissa nauttia ainakin kerran. Ennen kaikkea klassinen Wien tunnetaan oopperasta ja kuuluisista säveltäjistään. Kaupungissa järjestetään jatkuvasti erityisesti klassisen musiikin konsertteja, ooppera-esityksiä ja tanssiaisia. Wien on sopivan kokoinen kaupunki koettavaksi vaikkapa viikonloppulomalla, mutta se tarjoaa lumoaan juuri niin pitkäksi aikaa kuin haluat ja yllättää monipuolisuudellaan jokaisena matkapäivänä.

Esteettömyys on otettu Wienissä varsin hyvin huomioon huolimatta siitä, että monet nähtävyydet sijaitsevat vanhoissa, historiallisissa rakennuksissa. Ennen kaikkea kaupungin esteettömyydestä on olemassa paljon tietoa helpottamaan matkan suunnittelua. Liikkuminen kaupungissa on helppoa sekä kaduilla että joukkoliikenteessä. Kaikilla metroasemilla on hissi ja metrojen ensimmäisessä ja viimeisessä vaunussa on tilaa pyörätuoleille. Myös suurin osa busseista ja raitiovaunuista ovat esteettömiä. Lentokentältä tuleva CAT-juna on esteetön ja maksuton pyörätuolin käyttäjille. Lentokenttä sijaitsee noin 18 km:n päässä kaupungin keskustasta. Saat kauttamme myös lentokenttäkuljetukset invataksilla.

Löydät kauttamme kaupungin keskustassa sijaitsevat hotellit, joissa on esteettömiä huoneita. Huoneissa on aina esteetön kylpyhuone suihkulla. Kysy lisää toimistoistamme tai pyydä tarjous!


Esimerkkihinnat

4 vrk alk. 620 €/hlö

Hintaan sisältyy

  • suorat lennot Helsinki-Wien-Helsinki veroineen
  • majoitus 4 vrk jaetussa kahden hengen huoneessa
  • aamiainen

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Varaa matkasi tästä!

4 vrk alk. 620 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Esteetön Mallorca

7 vrk alk. 845 €/hlö

Esteetön Islanti

4 vrk alk. 1585 €/hlö

Esteetön Wien

4 vrk alk. 620 €/hlö