Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Etelä-Afrikka

 

Kapkaupunki

Lumoavan kauniin Kapkaupungin monipuoliset ostosmahdollisuudet, korkeatasoiset golfkentät ja monikulttuuriset ravintolat tekevät lomasta täydellisen. Waterfrontin alueelta löydät parhaat ravintolat ja ostoskeskukset, päivämatkan päässä on maailmankuulu Stellenbochin viinialue. Kaupungin nähtävyydet kuten  Robben Island ja Nelson Mandelan selli, Pöytävuori sekä Hyväntoivonniemen kansallispuisto tekevät lomastasi unohtumattoman. Ja luonto ja eläimet ovat lähellä, kiehtovaa ”Big Five” -viisikkoa tähdätään kameroin ja kiikarein.

Esimerkkihinnat    

7 vrk alk. 1550 €/hlö

Hintaan sisältyy

  • edestakaiset reittilennot sisältäen verot ja matkatavarat
  • lentokenttäkuljetukset
  • majoitus 7 vrk jaetussa kahden hengen huoneessa ****hotellissa aamiaisella. Lisävuorokaudet mahdollisia.

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Varaa matkasi tästä!

7 vrk alk. 1550 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Kaupunkilomat

Hollanti

3 vrk alk. 465 €/hlö

Kaupunkilomat

Espanjan kaupungit

3 vrk alk. 359 €/hlö

Kaupunkilomat

11.03.2022

Viikonloppu Lontoossa

655 €/hlö