Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Lisämaksusta retket

28.11. Illallisristeily Dhow-veneellä Dubain Marinassa, hinta 70 eur/hlö.  
Koe Dubai iltavalaistuksessa laivalta käsin. Dhow-veneellä risteillään Dubain marinassa. Laivalla tarjoillaan arabialainen BBQ-illallinen (ei alkoholitarjoilua). Retki päättyy noin klo 23.00 hotelliin.  Minimi 2 henkilöä

29.11. Retki Burj Khalifaan, maailman korkeimpaan rakennukseen, hinta 70 eur/hlö (retki klo 10.00 – 13.00 välillä) tai 90 eur/hlö (retki klo 14.30-17.30 välillä).  Retki alkaa multimediaesityksellä Dubain historiasta. Nousu 124. kerroksen näköalatasanteelle huippunopealla hissillä kestää vain minuutin. Näköalatasanteelta avautuu upea näköala. Vierailun kesto on noin 1 tunti ja se edellyttää etukäteisvarausta 1 kk ennen matkaa.

30.11. Vierailu Abu Dhabin Ferrariworld-teemapuistossa lauantaina ennen aika-ajoja, normaalilipun hinta on noin 85 eur/hlö mutta suosittelemme Pikapassia (hinta 125 eur/hlö) jolloin tietyissä laitteissa on käytössä nopeutettu pääsy laitteisiin (ilman jonoja).

2.12. Jeeppisafari aavikolle sis BBQ-illallinen, hinta 70 eur/hlö. Tällä puolipäiväisellä iltaretkellä ajellaan ensin ympäröivällä aavikolla nelivetojeepein, safarin kruunaa grilli-illallinen. Beduiinileirissä myös mahdollisuus mm. kameliratsastukseen tai sishan (vesipiipun) poltteluun sekä myös ohjelmaa, minimi 2 henkilöä.

3.12. Dubain kaupunkikiertoajelu  hinta 30 eur/hlö. Tällä englanniksi opastetulla puolipäiväretkellä tutustutaan perinteiseen Dubaihin kuten Bastakiassa sijaitsevaan Dubain museoon, joka on rakennettu lähes 200 vuotta vanhaan Al Fahidin linnoitukseen. Retkellä myös  ylitetään Dubain Creek perinteisellä abralla ja vieraillaan kulta- ja maustesoukissa. Minimi 2 henkilöä

Varaukset toimistoistamme viimeistään 1 kk ennen matkaa.

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »