Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Jännittävä F1-kisa hienolla Bakun katuradalla!

Azerbaidzanin öljyvaltio sijaitsee Kaukasiassa naapureinaan Armenia lännessä, Venäjä pohjoisessa, Iran etelässä ja Georgia luoteessa.  Pääkaupunki Baku sijaitsee Kaspianmeren rannalla. Bakun F1-katurata on haastava yhdistelmä desingnia ja insinööritaitoa ja siinä yhdistyy historiallisen kaupungin vanhin osa, uusi ja vaikuttavan kaunis rantabulevardi sekä moderni arkkitehtuuri.    
Vapaa-ajalla F1-vierailijat  voivat tutustua vanhan kaupungin (Icheri Sheher) historiallisiin rakennuksiin kuten  Shirvanshahin palatsiin ja Maiden-torniin, shoppailla Nizamikadun huippuliikkeissä ja ihastella  Upland Parkista avautuvaa upeaa näkymää kaupunkiin. 

Varaa heti formulamatka Bakuun!
Matka-Agentit järjestää formulamatkat Bakuun niin pienille kuin suurillekin ryhmille. Huolehdimme aina, että F1-osakilpailun lisäksi matkalla on myös aikaa tutustua  kulttuuriin ja nähtävyyksiin. 


Esimerkkihinnat

 5 vrk  alk. 1395 €/hlö + kisaliput 

Hintaan sisältyy:

  •  reittilennot veroineen
  •  5vrk majoitus keskitason hotellissa jaetussa kahden hengen huoneessa
  •  hotelliaamiaiset  
  • lentokenttäkujetukset kohteessa 

 

Hintaan ei sisälly:

  • matkavakuutusta, jota suosittelemme kaikille matkustajille
  • lisäpalveluita kuten muita retkiä yms.
  • Lisämaksusta kisaliput, lipputilaukset toimistoistamme, lippuhinnat sitoumuksetta. Lippujen tilauskulut 30 €/tilaus

HUOM! Azerbaidzaniin tarvitaan viisumi, jonka voi anoa netistä etukäteen, viisumin hinta noin 25 €/hlö. Lisätiedot varauksen yhteydessä.  

 

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus. 

 

Varaa matkasi tästä!

alk. 1395 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?