Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Formulamatka Belgiaan

Belgian Grand Prix ajetaan Spa-Francorchampsin radalla, joka sijaitsee lähellä Saksan rajaa. Vuoristomaisemissa kulkeva rata on tunnettu vaihtelevista sääoloista ja mutkista, jotka vaativat kuljettajilta täydellistä keskittymistä. Radalla voit tuntea historian havinaa, sillä ensimmäiset autokilpailut on ajettu siellä jo vuonna 1925. Formula 1 -sarjassa rata on ollut mukana vuodesta 1950 lähtien. Belgian osakilpailu muistuu suomalaisten mieleen usein Kimi Räikkösen huikeasta suorituksesta vuonna 2004, jolloin hän nousi kisan voittoon 10. lähtöruudusta.

Matka-Agenttien kanssa pääset seuraamaan formulahuumaa paikan päälle ja ehdit samalla nauttia belgialaisesta kulttuurista, ravintolaelämästä ja tietysti Belgian kuuluisista oluista. Formularyhmä majoittuu mukavasti 3-tähden hotellissa Brysselin keskustassa lyhyen kävelymatkan päässä Grand Place -aukiolta.  

Bryssel on Euroopan Unionin pääkaupunki, joka elää kiivastempoista nykypäiväänsä talouden keskipisteenä. Se on myös kulinaristien unelmapaikka, joka on täynnä ravintoloita, mm. Grand-Place-torinsekä St.Catherine-torin ympärillä. Brysselin mielenkiintoisiin nähtävyyksiin voi tutustua omatoimisesti, tässä muutamia esimerkkejä: Kuninkaanlinna (Koningsplein), Autoworld -museo, josta löytyy 450 veteraaniautoa, Musee d´Art Moderne esittelee mittavan kokoelman belgialaista modernia taidetta, puku- ja pitsimuseo, raitiovaunumuseo sekä sarjakuvamuseo, joka sijaitsee jugendin luojana pidetyn Hortan piirtämässä talossa. Belgialaiseen olutperinteeseen kannattaa myös matkan aikana tutustua... Lähde matkaan perheen, kavereiden tai suuremman ryhmän kanssa. Me toteutamme unelmiesi reissun!


Matka-ajankohta ja hinta 

28.-31.8.2020 (pe-ma 3 vrk), hinta alk. 1050 €/hlö + kisaliput

Hintaan sisältyy

 •  Finnairin reittilennot veroineen
 •  matkatavara ruumaan 1 x 23 kg 
 •  lentokenttäkuljetukset kohteessa
 •  3vrk majoitus Hotel Bedford*** hotellissa jaetussa kahden hengen huoneessa
 •  kisakuljetukset lauantaina ja sunnuntaina Span radalle 
 •  hotelliaamiainen
 • suomenkielisen oppaan palvelut kisakuljetuksilla

Lisämaksusta

 • yhden hengen huonelisä 200 € (yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone)
 • matkavakuutus, jota suosittelemme kaikille matkustajille
 • Lisämaksusta kisaliput, hinnat/hlö. Lippuhinnat sitoumuksetta. Lippujen tilauskulut 30 €/tilaus. Ota yhteys toimistoomme kisalippujen hankintaa varten.  
 • Istumapaikkavaraukset Finnairin lennoilla, hinta edestakaisin on alk. 28 €/hlö + palvelumaksumme 10 €/hlö.

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille (matkalla ei esteettömiä kuljetuksia eikä esteetöntä hotellia, ja retkillä kävellään). Matka edellyttää minimiosallistujamäärää.

Varaa matkasi tästä!

28.08.2020 - 31.08.2020
alk. 1050 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hotellit: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?