Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Formulamatka Brasiliaan

Brasilian osakilpailu on formulasirkuksen toiseksi viimeinen osakilpailu. Tämä perinteisesti tapahtumarikas osakilpailu tarjoaa formulaviihdettä varmasti koko rahan edestä. Pomput, tiukat mutkat, ja pari loistavaa ohituspaikkaa laittavat kuskien ammattitaidot koetukselle.

Varaa formulamatka Brasiliaan!

São Paulo on Brasilian taloudellinen keskus ja se kilpailee Rio de Janeiron kanssa asemasta Brasilian kulttuurin ja urheilun pääkaupunkina. Tässä yhdistelmämatkassa saat formulajännityksen lisäksi myös kaupunkiloman parhaat puolet samalla kertaa. Matka-Agenttien kautta saat järjestettyä onnistuneen reissun pienelle tai suurelle ryhmälle.

Yhdistä matkaan myös Rio de Janeiro, kysy lisää toimistostamme! 


Esimerkkihinnat  

 6 pv to-ti  alk. 880 €/hlö

Hintaan sisältyy

  •  reittilennot veroineen
  • 4 vrk majoitus Sao Paulossa *** hotellissa jaetussa kahden hengen huoneessa
  • hotelliaamiaiset

Lisämaksusta

Kisakuljetukset F1-radalle
kisaliput Brazilian GP – huom!  Kaikki katsomot eivät ole numeroituja!


Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus. 

Varaa matkasi tästä!

alk. 880 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?