Formulamatka Brasiliaan

Brasilian osakilpailu on formulasirkuksen toiseksi viimeinen osakilpailu. Tämä perinteisesti tapahtumarikas osakilpailu tarjoaa formulaviihdettä varmasti koko rahan edestä. Pomput, tiukat mutkat, ja pari loistavaa ohituspaikkaa laittavat kuskien ammattitaidot koetukselle.

Varaa formulamatka Brasiliaan!

São Paulo on Brasilian taloudellinen keskus ja se kilpailee Rio de Janeiron kanssa asemasta Brasilian kulttuurin ja urheilun pääkaupunkina. Tässä yhdistelmämatkassa saat formulajännityksen lisäksi myös kaupunkiloman parhaat puolet samalla kertaa. Matka-Agenttien kautta saat järjestettyä onnistuneen reissun pienelle tai suurelle ryhmälle.

Yhdistä matkaan myös Rio de Janeiro, kysy lisää toimistostamme! 


Esimerkkihinnat

ke-ti 6 vrk alk. 1 050 €/hlö

Hintaan sisältyy

  •  reittilennot veroineen
  • 4 vrk majoitus Sao Paulossa jaetussa kahden hengen huoneessa
  • hotelliaamiaiset
  • edestakainen lentokenttäkuljetus Sao Paulossa 

Lisämaksusta

Kisakuljetukset F1-radalle
kisaliput Brazilian GP – huom! Katsomot eivät ole numeroituja!


Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus. 

Varaa matkasi tästä!

1050 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

02.08.201902.08.2019

Formulamatka Unkariin 3 vrk

960 €/hlö

10.04.2019

Formulamatka Kiinaan

1620 €/hlö