Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Formula1 palaa Zandvoortiin vuonna 2020!

Circuit Zandvoort on tunnettu legendaarisista kisoistaan ja fantastisesta ilmapiiristään. Edellisen kerran Hollannissa ajettiin formuloita 35 vuotta sitten. Rata sijaitsee vain kivenheiton päässä meren rannalta, kävelymatkan päässä Zandvoortin keskustasta. Tällä erittäin haastavalla radalla on 14 mutkaa.  Rata päivitetään vastaamaan nykypäivän tarpeita, samalla kuitenkin säilyttäen sen ainutlaatuinen luonne. Rata on vain 4,3 km pitkä ja se onkin yksi lyhyimmistä F1-radoista.   

Den Haag on Hollannin kolmanneksi suurin kaupunki, asukkaita on reilut 500 000. Keskustassa sijaitseva Plein on mukava torialue, jossa on paljon kahviloita ja baareja. Kesäisin ne ovat täynnä ihmisiä ja tunnelma on rattoisa.  Keskellä Plein-toria on Willem van Oranjen patsas. Hollantilaisten mieltymys oranssiin väriin juontaa juurensä juuri hänen nimestään.  


Esimerkkihinnat                                                                                                            

3 vrk alk 780 €/hlö

Yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone.

Hintaan sisältyy

  • reittilennot veroineen
  • lentokenttäkuljetukset 
  •  3 vrk majoitus **** hotellissa jaetussa kahden hengen huoneessa
  •  hotelliaamiainen
  • junaliput Amsterdamista Zandvoortiin lauantaina ja sunnuntaina 

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille (matkalla ei esteettömiä kuljetuksia eikä esteetöntä hotellia, ja retkillä kävellään). Matka edellyttää minimiosallistujamäärää.


Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus. 

 

Varaa matkasi tästä!

990 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?