Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Formulamatka Japaniin

Lähde formulamatkalle Japaniin seuraamaan kiinnostava F1-kisa Suzukassa – samalla näet Kioton! 
Suzukan rata Japanissa tunnetaan vauhdikkaista kisoistaan ja äärimmäisestä jännityksestä, sillä rata on tarjonnut usein ratkaisun hetkiä F1-maailmanmestaruuskamppailussa. Suomalaisten mieleen on jäänyt varsinkin Mika Häkkisen voitonjuhlat vuosina 1998 ja 1999, jolloin hän varmisti Japanissa maailmanmestaruutensa. Myös Kimi Räikkönen teki historiallisen tempun noustessaan 2005 voittoon 17. lähtöruudusta.

Lähde formulamatkalle Japaniin!

Matka-Agentit järjestävät räätälöidyt formulamatkat Japaniin pienille ja suurille ryhmille. Ota mukaan perhe, ystävät tai työporukka ja lähde seuraamaan huimaa jännitysnäytelmää Japanin GP:hen. Toteutamme matkan, jolla ehdit formuloiden lisäksi nauttia japanilaisesta kulttuurista ja nähtävyyksistä matkan aikana.


Esimerkkihinnat 

5 vrk, hinta alk. 1075 €/hlö (+ kisaliput)  
Lisämaksusta 170 €/hlö yhden hengen huone. Yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone.

Hintaan sisältyy

  • Finnairin reittilennot edestakaisin
  • 5 vrk majoitus kolmen tähden hotellissa kahden hengen huoneessa 
  • hotelliaamiainen

Lisämaksusta

  • matkavakuutus, jota suosittelemme kaikille matkustajille
  • muita lisäpalveluita kuten retkiä yms.
  • kisalippuja, joita saa lisämaksusta. Lipputilaukset toimistoistamme, lippuhinnat sitoumuksetta. Lippujen tilauskulut 30 €/tilaus.

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

 

Varaa matkasi tästä!

alk. 1075 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?