Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Jännittävä F1-kisa Montréalin katuradalla!

Kanadan Grand Prix ajetaan Notre-Damen saarella sijaitsevalla Circuit Gilles Villeneuven katuradalla, joka on rakennettu varta vasten F1-kisoja varten. Rata koostuu pitkistä suorista ja hitaista mutkista, jotka laittavat autojen jarrut koville. Katsojille radan pitkät suorat tarjoavat hengästyttäviä formulaelämyksiä paraatipaikalta seurattuna.

Radan yksi erikoisuus ovat Notre-Damen saarella asuvien murmeleiden eksyminen radalle. Viranomaiset yrittävätkin pyydystää mahdollisimman paljon eläimiä ennen kisaa ja siirtää ne turvaan läheiselle saarelle.
Hotellimme sijaitsee  reilun kilometrin päässä Notre-Damen saaresta, jossa  f1-rata sijaitsee. Sinne pääsee kätevästi myös metrolla.  

Ranskankielinen Montréal on Kanadan toiseksi suurin kaupunki ja se sijaitsee luonnonkauniin Quebecin eteläosassa.  Montréal on todella mielenkiintoinen sekoitus uutta ja vanhaa, urbaania maisemaa ja luonnon ihmeitä.  Vanha Montréal on kulttuurielämän sydän. Tämä kaupungin vanhin osa pursuaa historiallisia rakennuksia, ruokatoreja, katutaiteilijoita ja kahviloita. Voidaankin sanoa, että ruoka on Montréalin intohimo. Siksi siellä on eniten ravintoloita per asukas koko Pohjois-Amerikassa - Bon Appétit!    

Varaa heti formulamatka Kanadaan!


Matka-ajankohta ja hinta 

 6 vrk, 7 päivää alk. 1695 €/hlö  + kisaliput     

Yhden hengen huonelisä on 615 €/hlö. Yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone.

Hintaan sisältyy

  • Icelandairin reittilennot veroineen sis 1x23kg matkalaukku
  • 6 vrk majoitus *** tähden hotellissa  jaetussa kahden hengen huoneessa
  • hotelliaamiainen  

Hintaan ei sisälly:

  • matkavakuutusta, jota suosittelemme kaikille matkustajille
  • muita lisäpalveluita kuten retkiä yms. 
  • kisalippuja (lisämaksusta)
  • Kanadaan vaaditaan sähköinen matkustuslupa, sen hinta on 7 CAD/hlö  (n.5 eur/hlö)

 

Varaa matkasi tästä!

1695 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hotellit: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?