Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Formulamatka Kiinaan

Kiinan Grand Prix järjestetään Shanghaissa, jossa modernin F1-radan ehkä merkittävin ominaisuus on mutkien pituus. Tämä vaikuttaa kisaan varsinkin ensimmäisessä mutkassa, jossa kuljettajaan kohdistuu yli 2 G:n voimat lähes neljän sekunnin ajan. Radalla on myös huomattavan pitkä takasuora, joka laittaa autojen moottorit koville.

Iltavalaistu Bund, kaupunkia halkovan Huangpo-joen maailmankuulu rantakatu ja vastarannan korkeuksiin kohoavat pilvenpiirtäjät ovat kuin ilotulitusten välkkyvä nauha idän pimenevässä illassa. Vilkkaiden katujen varret ovat täynnä ravintoloita ja baareja, kiinalaispuoteja, värikylläisiä toreja ja maailmanmerkkien kimaltelevia putiikkeja - onhan Shanghai yksi maailman parhaita shoppailukaupunkeja!

Varaa formulamatka Kiinaan!

Shanghaissa on kaikkea: suuria ihmeitä, vaikuttavia elämyksiä, hämmästyttäviä vastakohtaisuuksia. Tässä hektisessä metropolissa kohtaavat menneiden dynastioiden aika, siirtomaakauden muistot, Idän Pariisin kiihkeä syke ja huippumoderni nykyaika. Perinteinen kiinalainen elämänmeno ja liikenteen joukossa puikkelehtivat rikshat sekoittuvat uusimpiin muotivirtauksiin ja huippumoderniin teknologiaan. Lähde kokemaan ihmeellinen Shanghai ja formulahuuma perheesi tai ystäviesi kanssa. 


Matka-ajankohta ja hinta

alk.  7 pv ke-ti   1390 €/hlö + kisaliput 

Hintaan sisältyy

  • Finnairin reittilennot sisältäen lentokenttäverot    
  • Lentokenttäkuljetukset  kohteessa
  • 5 vrk majoitus *** hotellissa aamiaisella 

Lisämaksusta

  • viisuminhankinta Kiinaan alk. 198 €/hlö 
  • yhden hegen huonelisä (yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone)
  • liittymälennot muualta Suomesta, kysy lisää toimistostamme
  • matkavakuutuss, jota suosittelemme kaikille matkustajille
  • muut lisäpalvelut kuten retket yms.
  • kisaliput (lippuhinnat sitoumuksetta). Lippujen tilauskulut 30 €/tilaus. Tehtyäsi online-matkavarauksen, ota yhteyttä toimistoomme kisalippujen hankkimiseksi.

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille (matkalla ei esteettömiä kuljetuksia eikä esteetöntä hotellia, ja retkillä kävellään). Matka edellyttää minimiosallistujamäärää.

TÄRKEÄÄ! Passin on oltava voimassa 6 kk matkan päättymisen jälkeen. Kiinaan tarvitaan turistiviisumi. Viisumiohjeet lähetämme n. 2 kk ennen matkaa.

Varaa matkasi tästä!

alk. 1390 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?