Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Formulamatka Meksikoon 

Autódromo Hermanos Rodríguezin moottorirata sijaitsee Mexico Cityssä kaupunkialueella noin 10 km päässä hotellistamme. Rata on nimetty meksikolaisten kilpa-autoilijaveljesten Pedro ja Ricardo Rodríguez'n mukaan. Mexico Cityn rata on melko pomppuinen, johtuen kaupungin sijainnista geologisesti aktiivisella alueella. Ongelmia aiheuttaa myös tavallista ohuempi ilmanala, sijaitseehan kaupunki ylängöllä yli 2200 metriä merenpinnan yläpuolella. 

Kuriositeettina mainittakoon, että vuoden 1992 formulakisoissa Mika Häkkinen oli kuudes ja JJ Lehto kahdeksas. Ayrton Senna, Nigel Mansell and Alain Prost ovat legendaarisia F1-voittajia Meksikon radalla, mutta kuka voittaakaan vuonna 2015?  

Hengästyttävän monipuolinen Mexico City on yksi koko Amerikan mielenkiintoisimmista matkailukaupungeista ja siksi sen nähtävyyksiin kannattaakin myös matkalla tutustua. Voit varata lisämaksullisia englanniksi opastettuja retkiä kuten:  kaupunkikierros sekä retki Teotihuacánin temppelialueelle. Kaupunkikerroksella tutustutaan muinaiseen atsteekki-intiaanien pääkaupunkiin Tenochtitlániin, keskusaukio Zocalohon sekä vieraillaan mielenkiintoisessa  Antropologisessa museossa. Pyramidien muotoiset temppelit Teotihuacánissa 45 km kaupungin ulkopuolella  sekä Guadalupen Neitsyen kirkko sisältyvät toisen retkipäivän ohjelmaan. 

Haluatko formulamatkalle Mexico Cityyn?

Lähde kokemaan paluun tehnyt Meksikon Grand Prix!  F1-osakilpailun ohessa voit nauttia myös  suurkaupungin palveluista ja Meksikon intiaanikulttuurien huikeista nähtävyyksistä.


Esimerkkihinnat

6 vrk  alk. 1295 €/hlö  + kisaliput 

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 240 €. Yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone.

Hintaan sisältyy

  • Lufthansan reittilennot veroineen sisältäen myös istumapaikkavaraukset
  • 6 vrk majoitus 4 tähden hotellissa jaetussa kahden hengen huoneessa aamiaisella

 

 


Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus. 

Varaa matkasi tästä!

1295 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?