Formulamatka Meksikoon 

Autódromo Hermanos Rodríguezin moottorirata sijaitsee Mexico Cityssä kaupunkialueella noin 10 km päässä hotellistamme. Rata on nimetty meksikolaisten kilpa-autoilijaveljesten Pedro ja Ricardo Rodríguez'n mukaan. Mexico Cityn rata on melko pomppuinen, johtuen kaupungin sijainnista geologisesti aktiivisella alueella. Ongelmia aiheuttaa myös tavallista ohuempi ilmanala, sijaitseehan kaupunki ylängöllä yli 2200 metriä merenpinnan yläpuolella. 

Kuriositeettina mainittakoon, että vuoden 1992 formulakisoissa Mika Häkkinen oli kuudes ja JJ Lehto kahdeksas. Ayrton Senna, Nigel Mansell and Alain Prost ovat legendaarisia F1-voittajia Meksikon radalla, mutta kuka voittaakaan vuonna 2015?  

Hengästyttävän monipuolinen Mexico City on yksi koko Amerikan mielenkiintoisimmista matkailukaupungeista ja siksi sen nähtävyyksiin kannattaakin myös matkalla tutustua. Voit varata lisämaksullisia englanniksi opastettuja retkiä kuten:  kaupunkikierros sekä retki Teotihuacánin temppelialueelle. Kaupunkikerroksella tutustutaan muinaiseen atsteekki-intiaanien pääkaupunkiin Tenochtitlániin, keskusaukio Zocalohon sekä vieraillaan mielenkiintoisessa  Antropologisessa museossa. Pyramidien muotoiset temppelit Teotihuacánissa 45 km kaupungin ulkopuolella  sekä Guadalupen Neitsyen kirkko sisältyvät toisen retkipäivän ohjelmaan. 

Haluatko formulamatkalle Mexico Cityyn?

Lähde kokemaan paluun tehnyt Meksikon Grand Prix!  F1-osakilpailun ohessa voit nauttia myös  suurkaupungin palveluista ja Meksikon intiaanikulttuurien huikeista nähtävyyksistä.


Matka-ajankohta ja hinta 

24.-31.10.2017 (ti-ti) 2590 €/hlö  sisältäen kisalipun (Katsomo 15, Foro Sol Norte)  TÄYNNÄ - KYSY LISÄPAIKKOJA!

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 810 €. Yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone.

Hintaan sisältyy

  • Lufthansan reittilennot veroineen sisältäen myös istumapaikkavaraukset
  • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
  • 6 vrk majoitus 4 tähden hotellissa jaetussa kahden hengen huoneessa aamiaisella
  • Puolihoito (5 illallista)
  • Kaupunkikierros Mexico Cityssä 
  • Retki Teotihuacánin temppelialueelle sisältäen lounaan
  • Kisakuljetukset lauantaina ja sunnuntaina radalle bussilla 
  • Suomenkielisen matkanjohtajan palvelut 
  • Kisaliput katsomoon 15 Foro Sor Norte 

 

 

Varaa matkasi tästä!

24.10.2017 - 31.10.2017
2590 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?