Luksuselämää ja huikeaa F1-jännitystä Monacon kapealla katuradalla.

Monte Carlossa ajettava Monacon Grand Prix on tunnelmaltaan ainutlaatuinen. Tässä kisassa pääosassa ei ole auton nopeus vaan kuljettajan ajotaidot! Paalupaikan saamisella on normaali suurempi merkitys sillä Monacon kapeilla kaduilla ohittaminen on lähes mahdotonta. Sataman luksusveneet ja paikalle kerääntyneet julkisuuden henkilöt ovat nähtävyys sinänsä.

Formularyhmä majoittuu noin 33 km Monte Carlosta länteen sijaitsevassa Nizzassa, joka on yksi Ranskan tunnetuimmista kaupungeista. Nizza tarjoaa tasokkaat puitteet lomailuun Välimeren rantamaisemissa. Kaupungin suosio matkakohteena perustuu suurelta osin tyylikkääseen rantakatuun Promenade des Anglaisiin ja sen varrella sijaitseviin uimarantoihin.  Ilmastoltaan läpi vuoden suotuisa kaupunki hemmottelee matkailijaa ajattomalla eleganssilla, hyvillä palveluilla ja Provencen keittion herkullisilla antimilla.

Lähde formulamatkalle Ranskan Rivieralle!

Monacon osakilpailulla on pitkät perinteet. GP ajettiin ensimmäisen kerran jo vuonna 1929 ja siitä lähtien osakilpailun koittaessa kaupunki on vuosi vuoden jälkeen täyttynyt formulafaneista. Yhdistä sinäkin upea kaupunkiloma ja F1-tunnelma vauraassa Monacossa. Matka-Agentit vievät sinut unelmiesi formulamatkalle.


Finnair & De Suède hotel***

Matka-ajankohta ja hinta 

25.-29.5.2018 pe-ti 4 vrk, hinta 1270 €/hlö + kisaliput  

Kysy myös tarjousta 4 tähden hotelliin, esim hotel Nice Riviera**** alk. 1460 €/hlö/4 vrk sisältäen lennot ja aamiaisen.

Hintaan sisältyy

  •  Finnairin reittilennot veroineen
  •  4 vrk majoitus hyvällä paikalla sijaitsevassa de Suede hotellissa***  jaetussa kahden hengen huoneessa
  •  hotelliaamiainen

Lisämaksusta

  •  lentokenttäkuljetus edestakaisin 39 €/hlö     
  •  edestakainen kisakuljetus laivalla Nizzasta Fontviellen satamaan Monacossa, hinta 89 €/hlö/päivä  
  •  matkavakuutusta, jota suosittelemme kaikille matkustajille
  •  muita lisäpalveluita kuten retkiä yms. 
  •  kisalippuja
  • Lisämaksusta kisaliput, hinnat/hlö. Lipputilaukset toimistoistamme, lippuhinnat sitoumuksetta. Lippujen tilauskulut 30 €/tilaus.

Varaa matkasi tästä!

25.05.2018 - 29.05.2018
1270 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?