Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Formulamatka Austiniin

USA:n Grand Prix piti taukoa Formula 1 -kisoista viiden vuoden ajan ja palasi mukaan vuonna 2012. Nykyinen USA:n GP ajetaan Texasissa, Austinin uudistetulla radalla, joka valmistui vuonna 2012. Aiemmin F1-osakilpailu ajettiin Indianapolisin radalla. Austinin Circuit of the Americas tarjoaa jännitystä niin kuljettajille kuin katsojillekin, sillä rataa on levennetty useissa mutkissa, jotta kisassa nähtäisiin rohkeita ohituksia.

Haluatko formulamatkalle USA:n Austiniin?

Formula 1 -osakilpailun lisäksi Texas tarjoaa matkailijoille hiekkarantoja, nähtävyyksiä ja paljon muuta, mitä voi miljoonakaupungeilta odottaa. Texasin osavaltio on kuuluisa mm. upeista museoistaan sekä musiikkikulttuuristaan. Keskellä Texasia sijaitsevasta Austinista on helppoa tehdä päivän tai parin retki esim. Dallasiin tai Houstoniin. Ota siis mukaasi perhe, ystävät tai vaikka työporukka – Matka-Agentit järjestävät teille upean reissun Yhdysvaltoihin!


Esimerkkihinnat 

7 vrk, hinta alk. 1.140 €/hlö 

Hintaan sisältyy

  • reittilennot veroineen
  • 7 vrk majoitus keskitason hotellissa Austinissa kahden hengen huoneessa aamiaisella

 

Lisämaksusta

  • autonvuokraus - pyydä tarjous autonvuokrauksesta 
  • retket kohteessa
  • matkavakuutusta, jota suosittelemme kaikille matkustajille
  • kisalippuja, joita saa lisämaksusta. Lipputilaukset toimistoistamme, lippuhinnat sitoumuksetta. Lippujen tilauskulut 30 €/tilaus.

HUOM! Muistathan hankkia Yhdysvaltoihin tarvittavan ESTA-matkustusluvan viimeistään 72 h ennen matkaa.


Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Varaa matkasi tästä!

alk. 1140 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?