Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Lähde seuraamaan jännittävää Vietnamin GP:tä paikan päälle!

Vietnamin Grand Prix on Formula 1 -sarjan osakilpailu, joka järjestetään ensimmäisen kerran huhtikuussa vuonna 2020. Kilpailu ajetaan 5,565 kilometrin pituisella väliaikaisella katuradalla Hanoissa. Radan suunnittelee Hermann Tilke yhdessä Hanoin kaupungin viranomaisten kanssa. Rata yhdistää olemassa olevat kadut varta vasten rakennettuun osuuteen, joka avataan julkiseen käyttöön myöhemmin.

Vietnamissa paahtava helle tuo haasteita kuljettajille, kun autojen jäähdytyksen on toimittava ja renkaat joutuvat kovaan testiin tulikuumalla asfaltilla.

Lähde formulamatkalle Vietnamiin!

Mukavan eksoottisessa Vietnamissa riittää nähtävää ja koettavaa kisaviikonlopun jälkeenkin. Pääkaupunki Hanoissa hektinen elämänmeno voi tuntua ensi näkemältä suorastaan hengästyttävältä. Nopean tempon rinnalla on kuitenkin myös rauhallista tunnelmaa, vanhoja perinteitä, kuvauksellisia maisemia. Lähde nauttimaan Vietnamin eksotiikasta ja formulahuumasta perheen, ystävien tai suuremmankin ryhmän kanssa.


Esimerkkihinnat

6 vrk, alk. 1330 €/hlö

Yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone.

Hintoihin sisältyy

  • edestakaiset reittilennot veroineen
  • 5 vrk majoitus hyvätasoisessa **** hotellissa  

Hintaan ei sisälly

  • matkavakuutusta, jota suosittelemme kaikille matkustajille
  • muita lisäpalveluita kuten retkiä, kisakuljetuksia yms.
  • kisalippuja, joita saa lisämaksusta

Lisämaksusta kisaliput, lipputilaukset toimistoistamme, lippuhinnat sitoumuksetta.
Lippujen tilauskulut 30 €/tilaus.


Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Varaa matkasi tästä!

alk. 1230 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

02.08.2019

Formulamatka Unkariin 4 vrk

alk. 855 €/hlö