Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Vauhdin huumaa lomalla!

Matka-Agenttien formulamatkat ovat nyt osa Elämys Sportin
laajaa urheilutuotantoa.

Formula 1 -tunnelmaan pääset kiinni parhaiten paikan päällä: palaneen kumin käry ja moottorien äänet ovat moottoriurheilussa tärkeä osa kokemusta. 

Voit varata meiltä myös omatoimiset kisamatkat formuloihin - pyydä meiltä tarjous! Varaamme puolestasi lennot, majoitukset ja kisaliput, ja halutessasi voit liittää matkaasi myös pidemmän oleskelun kohteessa. Kysy tarjousta myös ryhmällesi!

Omatoimiset formulamatkat 2021  

1.8.2021    FORMULA 1 MAGYAR NAGYDÍJ 2021

Unkarissa formulakisoja on ajettu jo vuodesta 1986 alkaen. Hungaroringin F1-radalla järjestettävä kisa on houkutellut vuosittain tuhansia suomalaisia. Tiukkoja mutkia täynnä olevalla radalla ohituspaikkoja on vaikea löytää ja siksi aika-ajojen järjestyksellä on tavallista suurempi merkitys.

29.8.2021    FORMULA 1 ROLEX BELGIAN GRAND PRIX 2021 

Belgian Grand Prix ajetaan Spa-Francorchampsin radalla, joka sijaitsee lähellä Saksan rajaa. Vuoristomaisemissa kulkeva rata on tunnettu vaihtelevista sääoloista ja mutkista, jotka vaativat kuljettajilta täydellistä keskittymistä.

5.9.2021    FORMULA 1 HEINEKEN DUTCH GRAND PRIX 2021 

Circuit Zandvoort on tunnettu legendaarisista kisoistaan ja fantastisesta ilmapiiristään. Edellisen kerran Hollannissa ajettiin formuloita 35 vuotta sitten. Rata sijaitsee vain kivenheiton päässä meren rannalta, kävelymatkan päässä Zandvoortin keskustasta. Tällä erittäin haastavalla radalla on 14 mutkaa. Rata päivitetään vastaamaan nykypäivän tarpeita, samalla kuitenkin säilyttäen sen ainutlaatuinen luonne. Rata on vain 4,3 km pitkä ja se onkin yksi lyhyimmistä F1-radoista.   

12.9.2021    FORMULA 1 GRAN PREMIO D’ITALIA 2021 

Monzan radalla ohituspaikkoja on runsaasti, mahdollistaen mielenkiintoisen kilpailun. Jännitävän formulatapahtuman ohella Milano tarjoaa myös mukavan määrän taidetta, ostoksia, arkkitehtuuria ja muodin luomuksia. 

26.9.2021    FORMULA 1 VTB RUSSIAN GRAND PRIX 2021

Jännittävä Venäjän Grand Prix (ven. Гран-при России) ajettiin ensimmäisen kerran vuonna 2014. Sotshin Olympiapuiston katurata sijaitsee Mustanmeren rannalla Adlerissa lähellä lentokenttää. Se on 5,87 kilometriä pitkä ja rata tunnetaankin kovasta vauhdistaan ja teknisesti vaativista ajolinjoistaan. Rata-alue toimi vuoden 2014 talviolympialaisten kisakylänä. Alueella on lukuisia hotelleja, urheiluareenoita sekä automuseo ja huvipuisto.    

3.10.2021    FORMULA 1 SINGAPORE AIRLINES SINGAPORE GRAND PRIX 2021

Singaporen Grand Prix ajetaan Marina Bayn ympärillä sijaitsevalla katuradalla myöhään illalla. Jännitystä kisaan tuovat vaihtelevat nopeat ja hitaat ohituspaikat sekä loppusuora, jossa autot saavuttavat jopa huiman 300 km/h nopeuden.

10.10.2021    FORMULA 1 PIRELLI JAPANESE GRAND PRIX 2021

Lähde Japaniin seuraamaan kiinnostava F1-kisa – samalla näet Kioton! Suzukan rata Japanissa tunnetaan vauhdikkaista kisoistaan ja äärimmäisestä jännityksestä, sillä rata on tarjonnut usein ratkaisun hetkiä F1-maailmanmestaruuskamppailussa. Suomalaisten mieleen on jäänyt varsinkin Mika Häkkisen voitonjuhlat vuosina 1998 ja 1999, jolloin hän varmisti Japanissa maailmanmestaruutensa. Myös Kimi Räikkönen teki historiallisen tempun vuonna 2005 noustessaan voittoon 17. lähtöruudusta.

24.10.2021    FORMULA 1 UNITED STATES GRAND PRIX 2021

USA:n Grand Prix piti taukoa Formula 1 -kisoista viiden vuoden ajan ja palasi mukaan ohjelmaan vuonna 2012. Nykyinen USA:n GP ajetaan Texasissa, Austinin radalla, joka valmistui vuonna 2012. Austinin Circuit of the Americas tarjoaa jännitystä niin kuljettajille kuin katsojillekin, sillä rataa on levennetty useissa mutkissa, jotta kisassa nähtäisiin rohkeita ohituksia.

31.10.2021    FORMULA 1 GRAN PREMIO DE LA CIUDAD DE MÉXICO 2021

Autódromo Hermanos Rodríguezin moottorirata sijaitsee Mexico Cityssä kaupunkialueella noin 10 km päässä hotelleistamme. Rata on nimetty meksikolaisten kilpa-autoilijaveljesten Pedro ja Ricardo Rodríguez'n mukaan. Mexico Cityn rata on melko pomppuinen, johtuen kaupungin sijainnista geologisesti aktiivisella alueella. Ongelmia aiheuttaa myös tavallista ohuempi ilmanala, sijaitseehan kaupunki ylängöllä yli 2200 metriä merenpinnan yläpuolella.

7.11.2021    FORMULA 1 GRANDE PRÊMIO DO BRASIL 2021

Tämä perinteisesti tapahtumarikas Brasilian osakilpailu tarjoaa formulaviihdettä varmasti koko rahan edestä. Pomput, tiukat mutkat, ja pari loistavaa ohituspaikkaa laittavat kuskien ammattitaidot koetukselle.

21.11.2021    FORMULA 1 ROLEX AUSTRALIAN GRAND PRIX 2021

Koe upea Australia sekä kiihkeä F1-osakilpailu ystävien tai perheen kanssa Melbournen GP:ssä! Kisa on tunnetusti kuumaakin kuumempi muutenkin kuin sään puolesta. Albert Parkin nopealla radalla mitataan niin kuskien kuin autojenkin kestävyyttä, kun tallit hakevat kaudelle onnistunutta avausta.

5.12.2021    FORMULA 1 SAUDI ARABIA GRAND PRIX 2021

Uutuuskohde Saudi-Arabia!  

12.12.2021    FORMULA 1 ETIHAD AIRWAYS ABU DHABI GRAND PRIX 2021 -myös opastettu matka! 

Abu Dhabin Grand Prix ajetaan Yas Marinan radalla, joka on sekoitus perinteistä kilparataa ja katurataa, jota ajetaan vastapäivään. Yas Marinan rata sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Dubaista, jonka keskustassa formulavieraat majoittuvat.. Ja eikä tässä vielä kaikki - vuonna 2021 Dubaissa järjestetään maailmannäyttely EXPO 2020, jossa on myös mahdollisuus vierailla matkan aikana. Erämaahan on rakennettu iso näyttelyalue, jossa on näyttelyteemoittain kolme "kaupunginosaa", joissa osallistujamaiden paviljongit sijaitsevat.

 

 

  

 

 

Varaa matkasi tästä!

alk. 977 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?