Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Vauhdin huumaa lomalla!

Matka-Agenttien formulamatkat ovat nyt osa Elämys Sportin
laajaa urheilutuotantoa.

Formula 1 -tunnelmaan pääset kiinni parhaiten paikan päällä: palaneen kumin käry ja moottorien äänet ovat moottoriurheilussa tärkeä osa kokemusta. 
Opastetuilla formulamatkoillamme on mukana aina suomalainen matkanjohtaja, joten vaikka et olisi koskaan ennen ollut F1-kisoissa, löytyy paikat helposti ja sinun tehtäväksesi jää ainoastaan nauttia kisatunnelmasta. 

Formulamatkoilla kisakuljetukset sisältyvät myös hintaan. Kisakuljetuksemme lähtevät hotelleilta lauantaina ja sunnuntaina ja tuovat kisapäivän jälkeen takaisin hotellille. Peruspakettiin sisältyy aina aluelippu viikonlopuksi. Voit myös valita halutessasi katsomopaikan lisähinnasta.  

Opastetut formulamatkat 2021  

 

FORMULAMATKA  ABU DHABIIN  8.12.2021 (5 vrk ) alk. 1494 €/hlö, USEITA ERI LÄHTÖJÄ!  

Abu Dhabin Grand Prix ajetaan Yas Marinan radalla, joka on sekoitus perinteistä kilparataa ja katurataa, jota ajetaan vastapäivään. Yas Marinan rata sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Dubaista, jonka keskustassa formulavieraat majoittuvat.  Lue lisää ja varaa online Elämyssportin sivuilta >>> 

Matkat eivät sovellu liikuntarajoitteisille (matkalla ei esteettömiä kuljetuksia eikä esteetöntä hotellia, ja retkillä kävellään). Matka edellyttää minimiosallistujamäärää.

 

Meiltä myös omatoimiset formulamatkat - pyydä tarjous!   

 

Varaa matkasi tästä!

alk. 977 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?