Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Georg Ots 100 -oopperagaala Tallinnassa

Rakastetun ja arvostetun laulajan Georg Otsin syntymästä tulee 2020 kuluneeksi 100 vuotta. Merkkivuotta juhlistetaan Tallinnan Estonia-teatterissa Georg Ots 100 -oopperagaalan merkeissä. Georg Ots aloitti oopperauransa 1944, jolloin hän lauloi Jevgenij Onegin -oopperassa. Siitä tuli hänen suosituin roolinsa. Estonia-teatterin solistina hän aloitti vuonna 1945. Ots oli Neuvostoliitossa kaikkien oopperatalojen suosikkiesiintyjä, ja hän esiintyi paljon etenkin Moskovan Bolshoi-teatterissa. Ots oli myös tunnettu konserttilaulaja, ja hänen ohjelmistoonsa kuului mm. Schubertin, Musorgskin ja Tshaikovskin sävellyksiä. Hän esiintyi sujuvasti usealla kielellä: viron, venäjän ja suomen lisäksi hän lauloi myös saksaksi, ranskaksi ja italiaksi. Georg Ots esiintyi uransa aikana myös monissa Euroopan maissa ja Yhdysvalloissa. Suomessa Ots tunnetaan hyvin myös kevyemmän musiikin esittäjänä. Hän vieraili Suomessa ensimmäisen kerran 1951, ja ensimmäinen suomenkielinen levytys oli Saarenmaan valssi ja Kalastajan laulu vuonna 1957. Myös mm. Muuttuvat laulut, Rakastan sinua, elämä sekä Moskovan valot ovat hänen upeita ja unohtumattomia tulkintojaan.


Matka-ajankohta ja hinta

20.-21.3.2020 (pe-la ) 160 €/hlö hotelli Metropol
                                    175 €/hlö hotelli Viru

                                    179 €/hlö hotelli Metropol Spa 

Hintaan sisältyy

  • laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki Viking XPRS:llä kansipaikalla
  • kuljetukset satama – hotelli - satama
  • majoitus jaetussa kahden hengen standard-luokan huoneessa 1 vrk
  • hotelliaamiainen
  • permantolippu gaalaan
  • suomenkielisen oppaan palvelut kuljetuksella satamasta hotelliin
  • Metropol Spahan majoittuville sisäänpääsy spa-osastolle

Lisämaksusta

  • lippu parvelle 20 €/lippu
  • yhden hengen huonelisä 40 € (Metropol), 50 € (Viru)m 55 € (Metropol Spa), yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille (matkalla ei esteettömiä kuljetuksia eikä esteetöntä hotellia, ja retkillä kävellään). Matka edellyttää minimiosallistujamäärää.

Varaa matkasi tästä!

20.03.2020 - 21.03.2020
alk.160 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?