Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

 Georg Ots 100 - oopperamatka Tallinnaan

Rakastetun ja arvostetun laulajan Georg Otsin syntymästä tuli tänä vuonna kuluneeksi 100 vuotta. Merkkivuotta juhlistetaan Tallinnan Estonia-teatterissa Georg Ots 100 -oopperagaalan merkeissä, joka alun perin piti järjestää maaliskuussa, hänen syntymäpäivänsä aikaan.

Georg Ots aloitti oopperauransa 1944, jolloin hän lauloi Jevgenij Onegin -oopperassa. Siitä tuli hänen suosituin roolinsa. Estonia-teatterin solistina hän aloitti vuonna 1945.  Ots oli Neuvostoliitossa kaikkien oopperatalojen suosikkiesiintyjä, ja hän esiintyi paljon etenkin Moskovan Bolshoi-teatterissa.  Ots oli myös tunnettu konserttilaulaja, ja hänen ohjelmistoonsa kuului mm. Schubertin, Musorgskin ja Tshaikovskin sävellyksiä. Ots esiintyi sujuvasti usealla kielellä: viron, venäjän ja suomen lisäksi hän lauloi myös saksaksi, ranskaksi ja italiaksi. Georg Ots esiintyi uransa aikana myös monissa Euroopan maissa ja Yhdysvalloissa.  Suomessa Ots tunnetaan hyvin myös kevyemmän musiikin esittäjänä. Hän vieraili Suomessa ensimmäisen kerran 1951, ja ensimmäinen suomenkielinen levytys oli Saarenmaan valssi ja Kalastajan laulu vuonna 1957. Myös mm. Muuttuvat laulut, Rakastan sinua, elämä sekä Moskovan valot ovat hänen upeita ja unohtumattomia tulkintojaan.


Matka-ajankohta ja hinta

4.-5.9.2020 (pe-la) 175 €/hlö                                      

Hintaan sisältyy

  • laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki Eckerö Linen ms Finlandialla kansipaikoilla 
  • kuljetukset satama - hotelli - satama 
  • majoitus jaetussa kahden hengen standard-luokan huoneessa, hotelli Viru, 1 vrk 
  • hotelliaamiainen 
  • lippu oopperagaalaan

Lisämaksusta

yhden hengen huonelisä 55 € (yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone)

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille (matkalla ei esteettömiä kuljetuksia eikä esteetöntä hotellia ja teatteriin/kartanossa kävellään). Matka edellyttää minimiosallistujamäärää.

 

 

Varaa matkasi tästä!

04.09.2020 - 05.09.2020
175 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Teemamatkat

30.12.2021

Uusivuosi Wienissä

1185 €/hlö

Teemamatkat

22.12.2021

Kylpyläjoulu Pärnussa

alk.415 €/hlö

Teemamatkat

23.12.2021

Joulumatka Tarttoon

alk. 340 €/hlö