Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Georg Otsin kesäkonsertti ja kartanoromantiikkaa

Rakastettua virolaista laulajalegendaa Georg Otsia juhlistetaan tänä vuonna monin tavoin. Hänen syntymästään tulee kuluneeksi 100 vuotta 20.3.2020.  Juhlavuoden aikana oopperagaalojen lisäksi Georg Otsin musiikkiin voi eläytyä myös kevyemmissä tunnelmissa: Käsmun merimies- ja kalastajakylässä järjestetään  13.6.  konsertti ”Ajattomat laulut”.  Konsertissa esiintyvät ja hänen ikivihreitään tulkitsevat Elina Nechaeva, Mart Sander, Voldemar Kuslap ja Marko Matvere. Konsertin lisäksi matkalla tutustutaan pohjoisen Viron kauneimpiin kartanoihin Lahemaalla. Von Pahlenin aatelissuvulle kuulunut Palmsen kartano on varmasti yksi tunnetuimmista, ja Viron kauneimman kartanon arvonimelläkin useampaan kertaan palkittu. Majoitus tällä matkalla on Palmsen kartanon hotellissa, kartanon entisessä ”viinaköökissä” toimivassa hotellissa, ihastuttavassa ympäristössä kartanon pihapiirissä. Matkalla vieraillaan myös kahdessa muussa upeassa kartanossa Lahemaalla: Sagadissa ja Vihulassa, ja tutustutaan rannikon historiaan.


Matka-ajankohta ja hinta

12.-14.6.2020 (pe-su) 270 €/hlö kahden hengen huoneessa 

Hintaan sisältyy:

  • laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki Viking Linen laivalla kansipaikoilla  
  • matkaohjelman mukaiset kuljetukset Virossa virolaisella tilausajobussilla
  • majoitus jaetussa kahden hengen standard-luokan huoneessa 2vrk
  • hotelliaamiaiset, 1 päivällinen, 1 lounas   
  • matkaohjelman mukaiset tutustumiskäynnit: tutustumiset Palmsen, Sagadin ja Vihulan kartanoihin, retki Võsuun ja Käsmuun, vierailu merimuseossa  
  • konserttilippu, istumapaikat, katettu alue ulkona
  • suomenkielisen oppaan palvelut kuljetuksilla ja retkillä Virossa

Lisämaksusta:

  • yhden hengen huonelisä 70€. Yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone.
  • ateriat laivalla 26 €/hlö.

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille (matkalla ei esteettömiä kuljetuksia eikä esteetöntä hotellia, ja retkillä kävellään). Matka edellyttää minimiosallistujamäärää.

Varaa matkasi tästä!

12.06.2020 - 14.06.2020
270 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 
Hotellit: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?