Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Golf Alicante - omatoimisesti

Valencian maakunnan toiseksi suurin kaupunki, välimerellinen Alicante sijaitsee 400 km Madridista kaakkoon ja 550 km Barcelonasta lounaaseen. Alicanten historiallinen kaupunki houkuttelee kaupunkilomalle. Lähes Helsingin kokoinen kaupunki tarjoaa runsaasti valinnanvaraa ostosten, yöelämän tai historian ja kulttuurin parissa viihtyvälle. Kaupungin tärkeimpiä nähtävyyksiä ovat Santa Bárbaran linnoitus 166 metriä korkean Benacantil-vuoren huipulla, värillisin marmoripaloin päällystetty upea kävelykatu Explanada de España sekä vanhassa kaupunginosassa sijaitsevat Santa Marian kirkko ja renessanssityylinen San Nicolásin katedraali.

Golfin ystävät rakastavat Costa Blancaa. Suotuisan ilmaston ansiosta pelikausi kestää käytännössä koko vuoden. Kenttiä on runsaasti, ruuhkia ani harvoin ja hintatasoa pidetään yleisesti jonkin verran edullisempana kuin esim. Espanjan Aurinkorannikolla.

 


Esimerkkihinnat

7 vrk alk. 940 €/hlö

Hintaan sisältyy

  • menopaluulennot Helsingistä tai Turusta veroineen,
  • lentokenttäkuljetukset
  • golfbägin kuljetus
  • majoitus kahden hengen huoneessa
  • puolihoito
  • 5 golf-kierrosta

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Varaa matkasi tästä!

7 vrk alk. 940 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Aktiivilomat

Lapin hiihtokohteet

3 vrk alk. 170 €/hlö

Aktiivilomat

Golf Costa del Sol

7 vrk alk. 680 €/hlö

Aktiivilomat

30.03.2019

Golfmatka Turkin Belekiin

1360 €/hlö