Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Golf Costa del Sol - omatoimisesti

Costa del Solin aluetta kutsutaan myös leikkimielisesti Costa del Golfiksi, alueen lukemattomien golfkenttien vuoksi. Mutta ennen kaikkea, Costa del Sol on omatoimimatkailijan unelmakohde, sillä alueella on paljon nähtävää, koettavaa ja tehtävää. Costa del Solilla on lähes aina aurinkoista.
Vuokraautolla liikkuvalle Aurinkorannikko tarjoaa loistavat puitteet, sillä alueen tieverkosto on hyvä ja liikenne on sujuvaa, joskin hieman nopeatempoisempaa kuin Suomessa. Lisäksi Aurinkorannikolla kulkee kätevä  paikallisjuna rannikkoa pitkin Málagasta Fuengirolaan.
Golfia ja muita harrastuksia 
Harrastusmahdollisuudet ovat todella huippuluokkaa. Golf on alueen ehdoton ykköslaji.  Golfkentät sopivat kaikentasoisille pelaajille, yleensä vaadittu tasoitus on naisilla 36 ja miehillä 28. Green fee-hinnat vaihtelevat keskimäärin 50 ja 150 euron välillä ja ne voit varata kätevästi matkavarauksen yhteydessä kauttamme.


Esimerkkihinnat

7 vrk alk. 680 €/hlö

Hintaan sisältyy

  • menopaluulennot Helsingistä veroineen
  • 7 vrk autonvuokrauksen
  • 7 vrk majoituksen kahden hengen huoneessa Bajondillo***  -hotellissa

Golfpaketti lisämaksusta 350 €/hlö, sisältäen 5 golf-kierrosta sekä bagin kuljetus. Palvelumaksu 20 eur/tilaus.

Esimerkkikentät

  • Atalaya Old
  • La Cala
  • Estepona
  • La Quinta
  • Santa Clara

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

 

Varaa matkasi tästä!

7 vrk alk. 680 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Aktiivilomat

Golf, Viro

2 vrk alk. 320 €/hlö

Aktiivilomat

Lapin hiihtokohteet

3 vrk alk. 170 €/hlö

Aktiivilomat

Salzburg - Flachau

7 vrk alk. 450 €/hlö