Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Golf La Manga Club omatoimisesti

Costa Cálidalla 100 km Alicantesta etelään sijaitseva La Manga Clubin hyvin hoidettu alue koostuu mm. hotelleista, erilaisista pelikentistä sekä kylpylästä. Kompleksiin kuuluu myös kolme championship-tason golfkenttää ja golfakatemia. Lomakeskuksessa on myös upea kylpylä 25 metrin sisäuima-altaineen ja kuntosaleineen, suuret ulkouima-altaat, 28 tenniskenttää ja tennisakatemia, squash- ja tenniskentät sekä jalkapallokentät, joilla muutamat Euroopan huippujoukkueet harjoittelevat. Täällä voit harrastaa myös maastopyöräilyä, ratsastusta, kartingia ja monia vesiurheilulajeja. La Manga Clubin alueen ravintolat tarjoavat mm. Välimeren herkkuja, italialaista, meksikolaista, aasialaista tai amerikkalaista ruokaa.


Esimerkkihinnat

7 vrk alk. 1 070€/hlö Las Lomas huoneistossa***+
ja 1 560 €/hlö **** hotellissa, sis puolihoito+juomapaketti

Hintaan sisältyy

  • menopaluulennot Norwegianin reittilennoilla veroineen
  • majoitus 7 vrk valitussa hotellissa ja huonetyypissä
  • 5 kierrosta golfia, 50 % alennus golfauton vuokrasta
  • puolihoito: aamiainen ja illallinen, all inclusice-juomapaketti (sis. talon viinit, oluet, virvoitusjuomat ja paikalliset alkoholijuomat)
  • paikalliset verot ja palvelumaksut
  • sisäänpääsy kylpylään

Lisämaksusta joko Avis-autonvuokraus 7 vrk alk. 108 €/hlö tai edestakainen kuljetus hotelliin alk. 154 €/hlö. Golfbagin kuljetus lennolla edestakaisin alk. 60 €/hlö.


Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Varaa matkasi tästä!

7 vrk alk. 990€/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?