Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Hanoi 

Kiehtova ja mielenkiintoinen Vietnam on vastakohtien maa.  Pääkaupunki Hanoissa hektinen elämänmeno voi tuntua ensi näkemältä suorastaan hengästyttävältä. Nopean tempon rinnalla on kuitenkin myös rauhallista tunnelmaa, vanhoja perinteitä, kuvauksellisia maisemia. Hanoin lisäksi Pohjois-Vietnamiin matkaavan kannattaa suunnata myös Halongin lahdelle. Halong Bay on Unescon suojelukohde, jossa on luolia, tunneleita, merestä nousevia erikoisia saaria… Halongin lahden risteilyllä voi ihailla tätä unohtumatonta luonnon muovaamaa taideteosta! 


Esimerkkihinnat

5 vrk alk. 750 €/hlö

Hintaan sisältyy

  • reittilennot veroineen
  • 5 vrk **** hotellissa aamiaisella

Lisävuorokaudet mahdollisia.


Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Varaa matkasi tästä!

alk. 5 vrk 750 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Kaupunkilomat

Lontoo

2 vrk alk. 299 €/hlö

Kaupunkilomat

10.04.2020

Pääsiäismatka Istanbuliin

969 €/hlö