Hansapäivät Tartossa

Viron toisiksi suurin kaupunki Tartto on viehättävä, historiallinen hansakaupunki, jonka kulttuurinähtävyydet ovat vertaansa vailla. Kaupunkia pidetään Viron kulttuurin ja sivistyksen pääkaupunkina, ja kaupungissa toimiikin mm. Viron vanhin ja suurin yliopisto, vanhin vironkielinen teatteri Vanemuine, Viron opetusministeriö, korkein oikeus ja Viron kansallismuseo. 1632 perustettu yliopisto on edelleen monen suomalaisen opiskelijan opinahjo. Muita tunnettuja nähtävyyksiä ovat vanhan kaupungin lisäksi mm. Toomemägi, Johanneksen kirkko, raatihuoneentori, kasvitieteellinen puutarha ja vanhat puutaloalueet ja Viron kansallismuseon uusi päärakennus avattiin 1.10.2016 entisen Raadin kartanon ja Tarton entisen sotilaslentokentän alueella ja museon avautuminen on merkkitapaus Virossa. Rakennus on arkkitehtuuriltaan upea nähtävyys ja siellä on esillä kaksi perusnäyttelyä. Raatihuoneentori on kaupungin keskipiste, jossa järjestetään vuosittain useita tapahtumia. Emajoki virtaa kaupungin halki ja antaa sille oman ilmeensä. 
Hansapäivistä on muodostunut yksi suosituimmista kesätapahtumista Virossa. Hansakaupunki täytyy erilaisista tapahtumista, joita löytyy jokaiseen makuun; musiikkiesityksiä, basaarikojuja jne. Monet kaupunkilaiset pukeutuvat keskiaikaisiin asuihin ja meno riittää aamusta iltaan.


Matka-ajankohta ja hinta

6.-8.7.2018 (pe-su) 250 €/hlö 

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 65 €. Yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone. 

Hintaan sisältyy

  • laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki Viking XPRS:llä kansipaikalla 
  • matkaohjelman mukaiset bussikuljetukset Virossa virolaisella tilausajobussilla
  • majoitus jaetussa kahden hengen standard- luokan huoneessa hotelli Tartussa
  • hotelliaamiaiset, 1xillallinen, 1 keittolounas
  • opastettu kaupunkikierros ja tutustuminen Viron kansallismuseoon
  • suomenkielisen oppaan palvelut Tallinnasta Tallinnaan

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille. 

Varaa matkasi tästä!

06.07.2018 - 08.07.2018
250 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 
Hotellit: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?