Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Hansapäivät Tartossa

Hansapäivistä Tartossa on muodostunut yksi suosituimmista kesätapahtumista Virossa. Hansakaupunki täytyy erilaisista tapahtumista, joita löytyy jokaiseen makuun; musiikkiesityksiä, basaarikojuja, konsertteja, kulkueita jne. Monet kaupunkilaiset pukeutuvat keskiaikaisiin asuihin ja menoa riittää aamusta yöhön. Viron toisiksi suurin kaupunki Tartto on viehättävä, historiallinen hansakaupunki, jonka kulttuurinähtävyydet ovat vertaansa vailla. Kaupunkia pidetään Viron kulttuurin ja sivistyksen pääkaupunkina, ja kaupungissa toimiikin mm. Viron vanhin ja suurin yliopisto, vanhin vironkielinen teatteri Vanemuine, Viron opetusministeriö, korkein oikeus ja Viron kansallismuseo. 1632 perustettu yliopisto on edelleen monen suomalaisen opiskelijan opinahjo. Muita tunnettuja nähtävyyksiä ovat vanhan kaupungin lisäksi mm. Toomemägi, Johanneksen kirkko, raatihuoneentori, kasvitieteellinen puutarha ja vanhat puutaloalueet. Raatihuoneentori on kaupungin keskipiste, jossa järjestetään vuosittain useita tapahtumia. Emajoki virtaa kaupungin halki ja antaa sille oman ilmeensä.


Matka-ajankohta ja hinta

18.-21.7.2019  (to-su) 330 €/hlö 

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 110 €. Yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone. 

Hintaan sisältyy

  • laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki Viking XPRS:llä kansipaikalla 
  • matkaohjelman mukaiset bussikuljetukset Virossa virolaisella tilausajobussilla
  • majoitus jaetussa kahden hengen standard- luokan huoneessa hotelli Draakonissa 3 vrk 
  • hotelliaamiaiset, 1x illallinen, 2 lounas (toinen keittolounas) 
  • opastettu kaupunkikierros ja tutustuminen Viron kansallismuseoon
  • suomenkielisen oppaan palvelut Tallinnasta Tallinnaan

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille (matkalla ei esteettömiä kuljetuksia eikä esteetöntä hotellia, ja retkillä kävellään).

Varaa matkasi tästä!

18.07.2019 - 21.07.2019
330 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 
Hotellit: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?