Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Harry Potter -maailma ja Lontoo

Lähde mukaan tutustumaan Harry Potterin maailmaan ja aina ihastuttavaan Lontooseen! Matkalla ihaillaan tämän mielenkiintoisen kaupungin tunnetuimpia nähtävyyksiä kiertoajelulla ja samalla nähdään myös Harry Potter - elokuvista tuttuja paikkoja. Matkan kohokohta on vierailu Warner Brothersin studiolla Watfordissa, Harry Potter - elokuvien kuvauspaikoissa ja kulisseissa. Ehdoton vierailukohde kaikille Harryn ja kumppaneiden faneille! Aikaa jää myös tutustua omatoimisesti Lontooseen, missä näkemistä ja tekemistä on loputtomiin, kaiken ikäisille.


Matka-ajankohta ja hinta

25.-28.6.2020 (to-su) 885 €/hlö kahden hengen huoneessa ja 845 €/hlö kolmen hengen huoneessa.

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 150 €. Yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone. Kysy kolmen hengen huoneita toimistostamme!

Hintaan sisältyy

  • Finnairin reittilennot Helsinki-Lontoo-Helsinki veroineen
  • matkatavarat lennoilla menopaluu (1 laukku max 23 kg/laukku)
  • lentokenttäkuljetukset Lontoossa
  • majoitus hotellissa jaetussa kahden tai kolmen hengen huoneessa
  • aamiaiset hotellissa
  • kaupunkikiertoajelu tulokuljetuksen yhteydessä, vierailu Warner Brothersin studiolla Harry Potter - elokuvien kuvauspaikoilla, kuljetukset
  • suomenkielinen opas mukana kuljetuksilla ja retkillä

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille (matkalla ei esteettömiä kuljetuksia eikä esteetöntä hotellia, ja retkillä kävellään). Matka edellyttää minimiosallistujamäärää.

Varaa matkasi tästä!

25.06.2020 - 28.06.2020
885 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 
Hotellit: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?