Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Matkaohjelma (sitoumuksetta, muutokset mahdollisia):

Lentoaikataulu Finnair:

Helsinki - Lontoo AY 831 klo 08.00-09.10
Lontoo - Helsinki AY 834 klo 18.10-23.00

25.6. torstai / lento Helsinki-Lontoo, lyhyt kiertoajelu Lontoossa
Finnairin reittilento Helsingistä Lontooseen, jossa suomenkielinen opas vastassa lentokentällä. Bussikuljetus lentokentältä kaupunkiin. Kuljetuksen yhteydessä lyhyt Lontoon kaupunkikiertoajelu, jonka aikana nähdään tärkeimpiä nähtävyyksiä (mm. Harrods, Buckinghamin palatsi, Trafalgarin aukio, Parlamenttiaukio sekä Harry Potter - elokuvista tuttuja paikkoja. Kaupunkikierroksen jälkeen majoittuminen hotelliin ja loppupäivä vapaata aikaa.

26.6. perjantai / vierailu Warner Brothersin studioille 'Harry Potter'-teemalla
Aamiainen hotellissa. Suomenkielisen oppaan kanssa lähdetään bussilla Warner Brothersin studioille Watfordiin, joka sijaitsee n. 30 km päässä Lontoosta. Tämä kierros vie vierailijansa Harry Potterin taianomaisiin kuvauspaikkoihin, studiolla nähdään myös kaikki elokuvissa käytetyt lavasteet ja vaatteet. Kierroksen aikana kuullaan myös filmaukseen liittyvistä salaisuuksista, varsinkin erityistehosteista ja animaatioista, jotka tekivät elokuvista niin valtavan suositut! Kierroksen aikana voit kuvitella olevasi Tylypahkassa Harryn, Ronin ja Hermionen kanssa, taistelemassa Tiedät-Kai-Ketä vastaan. Vierailun jälkeen kuljetus takaisin hotelliin.

27.6. lauantai / Lontoo, vapaapäivä
Aamiainen hotellissa. Vapaata aikaa tutustua Lontooseen ja sen nähtävyyksiin, museoihin, näyttelyihin, puistoihin, ostosmahdollisuuksiin. Vaihtoehtoja on loputtomiin! Kysy meiltä myös konsertti- ja teatterilippuja!

28.6. sunnuntai / Lontoo, vapaapäivä ja lento Lontoo - Helsinki
Aamiainen hotellissa. Vielä iltapäivään asti vapaata aikaa, jolloin kuljetus suomenkielisen oppaan kanssa hotellilta lentokentälle. Lento Finnairin vuorolla Lontoosta Helsinkiin. 

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »