Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Matkaohjelma (sitoumuksetta, muutokset mahdollisia):

Lentoaikataulu Finnair:

Helsinki - Lontoo AY 1331 klo 08.00-09.10
Lontoo - Helsinki AY 1338 klo 18.10-23.00

Torstai
Finnairin reittilento Helsingistä Lontooseen, jossa suomenkielinen opas vastassa lentokentällä. Bussikuljetus lentokentältä kaupunkiin. Kuljetuksen yhteydessä lyhyt Lontoon kaupunkikiertoajelu, jonka aikana nähdään tärkeimpiä nähtävyyksiä (mm. Harrods, Buckinghamin palatsi, Trafalgarin aukio, Parlamenttiaukio) sekä Harry Potter -elokuvista tuttuja paikkoja. Kaupunkikierroksen jälkeen majoittuminen hotelliin ja loppupäivä vapaata aikaa.

Perjantai
Aamiainen hotellissa. Retki Warner Brothersin studiolle Watfordiin, joka sijaitsee n. 30 km päässä Lontoosta. Tämä kierros vie vierailijansa Harry Potterin taianomaisiin kuvauspaikkoihin, studiolla nähdään myös kaikki elokuvissa käytetyt lavasteet ja vaatteet. Kierroksen aikana kuullaan myös filmaukseen liittyvistä salaisuuksista, varsinkin erityistehosteista ja animaatioista, jotka tekivät elokuvista niin valtavan suositut! Kierroksen aikana voit kuvitella olevasi Tylypahkassa Harryn, Ronin ja Hermionen kanssa, taistelemassa Tiedät-Kai-Ketä vastaan.

Lauantai
Aamiainen hotellissa. Vapaata aikaa tutustua Lontooseen ja sen nähtävyyksiin, museoihin, näyttelyihin, puistoihin, ostosmahdollisuuksiin. Vaihtoehtoja on loputtomiin! Kysy meiltä myös konsertti- ja teatterilippuja!

Sunnuntai
Aamiainen hotellissa. Vielä iltapäivään vapaata aikaa, jolloin kuljetus hotellilta lentokentälle, josta illalla Finnairin reittilento Helsinkiin.

 

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »