Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Matkaohjelma (sitoumuksetta, muutokset mahdollisia):

Lentoaikataulu Finnair:

Helsinki - Kittilä  AY573 klo 11.25-12.55 
Kittilä - Helsinki AY576 klo 18.30-19.55 

Sunnuntai 14.3.

Finnairin reittilento Helsingistä Kittilään. Kentällä vastassa bussi, jolla kuljetus hotellille. Saapuminen hotelliin ja majoittuminen. Tarvittaessa matkatavarat voi jättää säilytykseen. Koko päivä ja ilta aikaa nauttia omatoimisesti Levin luonnosta ja aktiviteeteista, ohjelmista  ja hyvistä palveluista. Kysy tarkempia tietoja hotellista. 

Maanantai 15.3.- Torstai 18.3. 

Finnairin reittilento Helsingistä Kittilään. Kentällä vastassa bussi, jolla kuljetus hotellille. Saapuminen hotelliin ja majoittuminen. Tarvittaessa matkatavarat voi jättää säilytykseen. Koko päivä ja ilta aikaa nauttia omatoimisesti Levin luonnosta ja aktiviteeteista, ohjelmista  ja hyvistä palveluista. Kysy tarkempia tietoja hotellista. 

Perjantai 19.3. 

Aamiainen. Päivälla aikaa vielä loman viettoon, matkatavarat voi jättää hotellin säilytykseen huoneen luovutuksen jälkeen.  Kuljetus bussilla lentoasemalle, tarkka lähtöaika kerrotaan lippujen lähetyksen yhteydessä. Finnairin reittilento Kittilästä Helsinkiin. 

 

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »