Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Iloinen leski -operetti Tallinnassa

Franz Lehárin 1905 ensi kertaa esitetty riumukas operetti saapuu nyt Tallinnan Estonia-teatteriin tähän ensi-iltanäytökseen. Ympäri maailman, yli 250 000 kertaa esitetty operetti ei ole syyttä saavuttanut suurta suosiotaan: kujeileva ja valloittava musiikkillinen iloittelu lajeinaan vanhan ajan valssit, polkat, masurkat ja can-canit vie yleisön maailmanviihteen keskelle. Juoni käsittelee nuoren ja äveriään lesken, Hanna Glavarin naimahuolia. Ottaako kreivi Danilon, entisen rakastettunsa, vai ranskalaisen aristokraatin Camillen? Juhlien ja mutkikkaitten juonenkäänteiden ja rakkauskiemuroitten suhteen asia lopulta selviää. Ja mikä onkaan tärkeintä: oikea rakkaus vaiko kuitenkin rikkaus, katsoja kyllä palkitaan. Esityskieli viro, tekstitys viroksi ja englanniksi.


Matka-ajankohta ja hinta

28.-29.5.2021 (pe-la) 169 €/hlö 

Hintaan sisältyy

  • laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki Eckerö Linella kansipaikalla
  • majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa 1 vrk
  • aamiainen hotellissa
  • kuljetukset satama-hotelli-satama
  • permantolippu operettiin

Lisämaksusta

  • Lisämaksu yhden hengen huoneesta 55 € (yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone).
  • aamiainen laivalla menomatkalla: 15 €

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille (matkalla ei esteettömiä kuljetuksia eikä esteetöntä hotellia). Matka edellyttää minimiosallistujamäärää.

Varaa matkasi tästä!

28.05.2021 - 29.05.2021
169 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?