Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Indonesia

 

Bali

Helppo valinta tuhansien saarten Indonesiasta on tietenkin Bali, jossa ilmasto on ympäri vuoden kuuma ja kostea. Sateettomin aika on  huhti-syyskuussa. Voit lepolomailla valkohiekkaisilla koralliriuttojen suojaamilla rannoilla, tai tutustua jännittäviin balilaisiin rituaalitansseihin ja –teattereihin. Jos haluat perehtyä enemmän kulttuuriin, piipahda vaikkapa Ubudin taiteilijakylässä. Aktiivilomailijat löytävät Balilta monia vesiurheilumahdollisuuksia  lisämausteena koskenlasku, golffareille löytyy myös kentät. Jos etsit sopivaa kohdetta Balilta, löydät sen esim. Sanur Beachilta. Näe, koe, kuule ja maista Balin herkut!

Esimerkkihinnat

7 vrk alk. 950 €/hlö

Hintaan sisältyy

  • reittilennot sisältäen verot ja matkatavarat
  • lentokenttäkuljetus edestakaisin
  • majoitus 7 vrk jaetussa kahden hengen huoneessa ***hotellissa aamiaisella. Lisävuorokaudet mahdollisia.

 


Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Varaa matkasi tästä!

7 vrk alk. 950 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Thaimaa

6 vrk alk. 950 €/hlö

Montenegro

4 vrk alk. 445 €/hlö