Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Iso-Britannian helmet - Lontoo, Edinburgh ja Liverpool
 

Lontoo

Lontoota kutsutaan maailman mukavimmaksi kaupungiksi – lähde itse se toteamaan! Se on superkansainvälinen suurkaupunki, jossa kaikki on muotia ja kaikki on mahdollista. Maailmanluokan musikaalit pyörivät teattereissa ja Agatha Christien Hiirenloukkua on esitetty vuosikymmeniä, pubeissa pistäydytään vaikka koko perheen voimalla, ja shoppailumahdollisuudet ovat rajattomat. 2 vrk alk. 299,-/hlö

Esimerkkihinnat

2 vrk alk. 299 €/hlö

Hintaan sisältyy

  • edestakaiset reittilennot sisältäen verot ja matkatavarat
  • majoitus 2 vrk jaetussa kahden hengen huoneessa ***keskustahotellissa aamiaisella. Lisävuorokaudet mahdollisia.

Edinburgh

Forthin vuono, upea luonto, historia ja ihanat ihmiset luovat Edinburghista meille oivallisen matkakohteen. Ison-Britannian toiseksi suosituin matkakohde ja maan kaikkein kauneimmaksi kaupungiksi nimetty Skotlannin Edinburgh houkuttelee monin tavoin. Viski, kiltit ja säkkipillit ja skottiruudut jo tiedetään. Edinburghin linnan ja Vanhankaupungin rakennukset kummitustarinoineen lumoavat helposti kaiken ikäiset kävijät. Patikoi Arthur’s Seatin vuoren harjanteelle, niin näet huimimman maiseman kaupungin ylitse. Historiallisia nähtävyyksiä, gallerioita ja tapahtumia riittää paljon, paras paikka shoppailuun on New Townissa ydinkeskustassa. Kansainvälisiä ravintoloita löytyy hyvin, mutta jos haluat maistaa kansallisruoka Haggista tai Shepherd’s pieta, olet asian ytimessä.

Esimerkkihinnat

3 vrk alk. 429 €/hlö

Hintaan sisältyy

  • edestakaiset reittilennot sisältäen verot ja matkatavarat
  • majoitus 3 vrk jaetussa kahden hengen huoneessa ***keskustahotellissa aamiaisella. Lisävuorokaudet mahdollisia.

Liverpool 

Liverpool on kaunis brittikaupunki, jossa on läsnä mielenkiintoinen merenkulun historia ja moderni kaupunkikulttuuri sekä tietenkin brittifutis. Albert Dock ja kulttuurisesti arvokas satama-allasalue on mainio paikka viettää päivää Mersey-joen lauttoja, museoita ja pikku puoteja  katsellen. Kivenheiton päässä on pubit ja kattavat ostosmahdollisuudet, ja Mathew Street kutsuu kuuntelemaan taitavia rock- ja popmuusikoita vaikka jo päivästä alkaen; Cavern Club ja viereinen Cavern Pub niistä parhaita! Beatles-yhtyeen musiikki syntyi Liverpoolissa 60-luvun alussa ja tuo edellä mainittu Cavern Club oli Beatlesillä monen tuntemana keikkapaikkana uran alussa. Liverpool on must-kohde Mersey-beat- ja futisfaneille, mutta myös kenelle tahansa brittikohteiden ystävälle.

Esimerkkihinnat

3 vrk alk. 450 €/hlö

Hintaan sisältyy

  • edestakaiset reittilennot sisältäen verot ja matkatavarat
  • majoitus 3 vrk jaetussa kahden hengen huoneessa ***keskustahotellissa aamiaisella. Lisävuorokaudet mahdollisia.

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Varaa matkasi tästä!

2 vrk 299 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Kaupunkilomat

21.05.2022

Kesäinen Georgia

1895 €/hlö

Kaupunkilomat

Puola

2 vrk alk. 220 €/hlö

Kaupunkilomat

Saksa

3 vrk alk. 340 €/hlö