Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Italia

 

Gardajärvi

Italian suurin järvi Garda tarjoaa mitä kauneimmat puitteet: leuto välimerellinen ilmasto, syvänsininen järvi, korkeat vuoret, oliivipuut ja palmut tarjoavat ainutlaatuisen ympäristön. Yhdistä upeisiin Gardajärven maisemiin mielenkiintoisia tutustumisia historiallisiin kohteisiin ja nauti viinitilojen antimista. 

Esimerkkihinnat

3 vrk alk. 440 €/hlö

Hintaan sisältyy

 • edestakaiset reittilennot sisältäen verot ja matkatavarat
 • majoitus 3 vrk jaetussa kahden hengen huoneessa ***hotellissa aamiaisella. Lisävuorokaudet mahdollisia.

Milano

Italian vaurain, muodikkain ja vauhdikkain kaupunki Milano on monessa mielessä ihanteellinen kaupunkilomakohde. Sen valtaosan vuodesta lämpimänä pysyttelevät säät, lukuisat unohtumattomat nähtävyydet, muodikkaat ostospaikat, erinomaiset ruoat ja merkittävät tapahtumat tekevät siitä mielenkiintoisen ja miellyttävän kaupungin. Milanossa voit kierrellä nähtävyyksiä, tehdä ostoksia tai vaikka käydä seuraamassa kahden Euroopan kärkijalkapallojoukkueen otteluita.

Esimerkkihinnat

3 vrk alk. 425 €/hlö

Hintaan sisältyy 

 • edestakaiset reittilennot sisältäen verot ja matkatavarat
 • majoitus 3 vrk jaetussa kahden hengen huoneessa ***hotellissa aamiaisella. Lisävuorokaudet mahdollisia.

Rooma

Rooma on ikuinen kaupunki, ja loma Roomassa on käsite, joka on itse koettava ja elettävä! Rooma on historian ja romantiikan koti, kaupunki, jossa kuljet kuin historian kirjan lehdillä, vuosituhannesta toiseen, antiikin ajasta nykyaikaan. Ja ne italialaisen keittiön herkut ja viinitilojen aarteet – makusi mukaan! 

Esimerkkihinnat

3 vrk alk. 390 €/hlö

Hintaan sisältyy

 • edestakaiset reittilennot sisältäen verot ja matkatavarat
 • majoitus 3 vrk jaetussa kahden hengen huoneessa ***hotellissa aamiaisella. Lisävuorokaudet mahdollisia.

Venetsia

Venetsia on palatsien, kanavien ja gondolien, taideaarteiden, oopperan ja eleganssin kaupunki, joka tuntee oman tyylinsä ja hurmaa vieraansa. Se on myös jännityksen näyttämö: onhan se maailmankuulun kirjailijan Donna Leonin ja hänen sankarinsa, komisario Guido Brunettin kotikaupunki. 

Esimerkkihinnat

3 vrk alk. 340 €/hlö, majoitus mantereen puolella 
3 vrk alk. 485 €/hlö, majoitus Venetsian pääsaarella  

Hintaan sisältyy

 • edestakaiset reittilennot sisältäen verot ja matkatavarat
 • majoitus 3 vrk jaetussa kahden hengen huoneessa *** hotellissa aamiaisella. Lisävuorokaudet mahdollisia.

Bologna ja Rimini 

Bologna valloittaa erityisesti gastronomian ystävät. Bologna on valittu useamminkin Italian ruokapääkaupungiksi, sen uskot kyllä kun näet kaupungin ravintolatarjonnan. Historialliset, punasävyiset rakennukset , vaikkapa pääaukio Piazza Maggioren reunoilla, hivelevät silmää. Bongaatko tunnetuimmat keskiajalla rakennetut kapeat ja korkeat Le Due Torri-vartiotornit? Bolognan vanhassa kaupungissa liikkuessasi kävely sujuu nautinnollisesti paahtavimmalta auringolta suojassa vanhoilla katetuilla jalkakäytävillä, joita peräti 38 km, ja joilla kuljettiin jo vuosisatoja sitten.

Parin tunnin matkan päässä Bolognasta Adrianmeren  ikiklassikko rantakohde Rimini houkuttelee lapsiperheitä, pariskuntia, ystäväporukoita ja leppoisan loman etsijöitä. Itse italialaiset myös ovat rakastaneet tätä rannikkoa jo pitkälti 1900-luvun alusta asti, ja he viettävät lomapäiviään aurinkotuoleillaan jo aamusta alkaen. Rantapalvelut  on organisoitu tyylikkäästi ja toimivasti, ja lounas on helppo poimia vieressä olevasta ravintoloitten ketjusta, oi mamma mia!  Ota oma pallopeli mukaan, tai pyydä lainaan rantavahdilta ja saat liikunta-annoksen huomaamatta. Raflaavia yökerhoja ja huvipuistoja ei ole myöskään täällä vaikea löytää. Jos kaipaat nähtävyyksiä, Riminissä on myös kaunis vanha kaupunki, San Marinon lilliputtivaltioon piipahdat puolessa tunnissa ja Venetsiaankin voit tehdä kokopäiväretken. Samalla rannikolla ihan vieressä sijaitsevat myös Riccione, Cattolica ja mielenkiintoinen Pesaro.

Esimerkkihinnat

7 vrk alk. 420 €/hlö

 Hintaan sisältyy

 • edestakaiset reittilennot sisältäen verot ja matkatavarat
 • majoitus Bolognassa  2 vrk jaetussa kahden hengen huoneessa *** hotellissa aamiaisella. Lisävuorokaudet mahdollisia.
 • majoitus Riminissä 5 vrk jaetussa kahden hengen huoneessa *** hotellissa aamiaisella. Lisävuorokaudet mahdollisia.

 

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Varaa matkasi tästä!

3 vrk 340 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Kaupunkilomat

Tsekki

2 vrk alk. 280 €/hlö

Kaupunkilomat

Irlanti

3 vrk alk. 460 €/hlö

Kaupunkilomat

Argentiina

6 vrk alk.1250 €/hlö