Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Matkaohjelma (sitoumuksetta, muutokset mahdollisia):

Laiva-aikataulu

Helsinki-Tallinna Viking XPRS klo 10.30-13.00
Tallinna-Helsinki Viking XPRS klo 15.30-18.00

Lauantai 29.5.
Laivamatka Helsingistä Tallinnaan Viking XPRS:llä klo 10.30-13.00. Viking XPRS lähtee Katajanokan terminaalista. Lisämaksusta mahdollisuus ostaa buffet-bistro: 22 €/hlö (varattava etukäteen). Opas ja bussi vastassa satamassa, josta lähdetään opastetulle kierrokselle 300 vuotta vanhaan ja upeasti kunnostettuun Kadriorgin palatsiin ja puistoon. Kierroksen jälkeen lounas. Kuljetus hotellille ja majoittuminen.

Sunnuntai 30.5.
Aamiaisen jälkeen huoneiden luovutus ja suunnataan Jänedalle, jonne matkaa noin 75 km. Perillä aikaa kierrellä markkinoilla ja tehdä ostoksia. Bussimatka Tallinnaan, matkan aikana  pysähdys Hansaplantin-puutarhamyymälässä, jossa myynnissä mm taimia ja kaikkea puutarhanhoitoon liittyvää. Tallinnasta lähdetään Viking XPRS:llä klo 15.30 ja Katajanokan terminaaliin saavutaan klo 18.00. Lisämaksusta mahdollisuus ostaa buffet-ateria: 26 €/hlö (varattava etukäteen).

 

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »