Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Matkaohjelma (sitoumuksetta, muutokset mahdollisia):

Laiva-aikataulu:

Helsinki - Tallinna Viking XPRS klo 10.30-13.00
Tallinna - Helsinki Viking XPRS klo 17.00-19.30 

Torstai 23.12.
Laivamatka Helsingistä Tallinnaan Viking XPRS klo 10.30 -13.00. Viking XPRS lähtee Katajanokan terminaalista. Linja-auto ja opas vastassa satamassa ja lähdetään tutustumaan vanhan kaupungin tunnelmallisiin joulumarkkinoihin. Markkinoiden jälkeen kohti Rakverea. Matkalla nautitaan lounas Viitnan kievarissa. Viitnan kievari oli tunnettu jo keskiajalla. Kievarit toimivat postiasemina, jossa tarjoiltiin ruokaa ja juomaa. Lounaan jälkeen jatketaan matkaa Rakvereen. Majoittuminen huoneisiin. Mahdollisuus käydä hotellin sauna - ja allasosastolla. Päivän ajomatka noin 100 km.

Perjantai 24.12. Jouluaatto
Aamiainen hotellissa. Aamupäivä vapaata aikaa omatoimisesti tutustua Rakvereen. Illalla joulukirkko ja jouluaaton illallinen.

Lauantai 25.12. Joulupäivä
Aamiainen hotellissa. Vapaa päivä nauttia esimerkiksi kylpylän tarjonnasta. Illalla Joulupäivän illallinen.

Sunnuntai 26.12.
Aamiaisen jälkeen huoneiden luovutus. Matkatavarat linja-autoon ja lähdetään tutustumaan historialliseen Ritarilinnaan. 1300 -luvulla linnaa hallitsi Liiviläisten ritarikunta. Linnan raunioilla voi tutustua keskiaikaisiin aseisiin. Linnan jälkeen lähdetään Tallinnaa kohti, josta Viking XPRS lähtee Helsinkiin klo 17.00. Laiva saapuu Helsinkiin klo 19.30.


Maksu- ja peruutusehdot

Varausmaksu 150 €/hlö, maksetaan netistä varattaessa välittömästi matkavarauksen yhteydessä, ei palvelumaksua. Puhelimitse/sähköpostitse/toimistossa paikan päällä varattaessa varausmaksu maksetaan 7 vrk kuluessa varauksesta (palvelumaksu 20 €/lasku). Loppumaksun eräpäivä on 40 vrk ennen matkaa.

Jos matka peruutetaan viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, peruutuskulut ovat 75 €/henkilö.
59 vrk-31 vrk ennen matkan alkua tulleista peruutuksista peritään varausmaksu.
30 vrk-7 vrk ennen matkan alkua tulleista peruutuksista peritään 50 % matkan hinnasta tai vähintään varausmaksu.
Tämän jälkeen tulleista peruutuksista peritään 95 % matkan hinnasta.

Matkaehdot

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille (matkalla ei esteettömiä kuljetuksia eikä esteetöntä hotellia, ja retkillä kävellään). Matka edellyttää minimiosallistujamäärää. Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Yleisiä matkapakettiehtoja sekä Matka-Agenttien lisä- ja erityisehtoja.

* Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
* Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Matka-Agentit / Elämys Travel Design Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
* Lisäksi Matka-Agentit / Elämys Travel Design Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
* Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista Yleiset matkapakettiehdot sekä Matka-Agenttien lisä- ja erityisehdot

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »