Joulumatka Andalusiaan

Ihana Andalusia on tyypillisintä Espanjaa! Andalusia on värikkäiden elämysten cocktail, josta tekee täydellisen elämyksen lempeä ilmasto, maukas ruoka, hyvät viinit, uskomattomat nähtävyydet ja monipuolinen, vanha kulttuuri. Aurinkorannikon Torremolinos upeine rantoineen ja rantakatuineen on viihtyisä lomakohde, jossa vietät espanjalaisten makujen ja Andalusian nähtävyyksien siivittämänä joulun ja uuden vuoden!

Koko Andalusian rannikkoalueen, vuoriston ja maaseudun nähtävyydet houkuttelevat erilaisille retkille. Malaga on trendikäs kulttuurikaupunki, onhan se maailmankuulun taidemaalarin Pablo Picasson syntymäkaupunki. Malagassa käydään sen upeassa katedraalissa, halukkaat voivat vierailla tunnelmallisella joulutorilla. Retkellä nähdään kaupunki jouluvalaistuksessaan - tapaksia ja viiniä unohtamatta. Estepassa käydään maistelemassa suklaata ja likööriä, ja hotellissa nautitaan viininmaistajaisista tapaksineen. Joulumatkalla päästäänkin nauttimaan monista paikallisista, perinteisistä makuelämyksistä: tapaksista, paikallisista viineistä ja andalusialaisesta ruoasta. Paikalliseen tapaan aamuun kuuluun usein pelkkä kahvi, mutta tällä matkalla päivät alkavat hotellin herkullisen, monipuolisen buffetaamiaisen merkeissä.  


Matka-ajankohta ja hinta

23.12.2017-1.1.2018 (la-ma, 9 vrk) 

1145 €/hlö yksiö kahdelle 
1290 €/hlö kaksio kahdelle 

Lisämaksu yhden hengen huoneesta: yksiö yhdelle 145 €. Yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone.

Hintaan sisältyy

  • Finnairin reittilennot Helsinki-Malaga-Helsinki turistiluokassa veroineen
  • matkatavarat 1 x 23 kg ruumaan
  • lentokenttäkuljetukset kohteessa
  • majoitus huoneistohotelli Bajondillossa (Torremolinos) valitussa huonetyypissä
  • hotellin buffetaamiaiset
  • tervetulolounas, jouluaaton lounas ja tapas-illallinen 30.12. viineineen hotellissa
  • retkiohjelma: Malagan retki, jonka aikana tapas-lounas ja viinilasillinen, Estepan retki sis. suklaan- ja liköörinmaistajaiset, viininmaistajaiset hotellissa
  • suomenkielisen oppaan palvelut kuljetuksilla ja retkillä

Varaa matkasi tästä!

23.12.2017 - 01.01.2018
1145 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?