Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Joulumatka Andalusiaan

Ihana Andalusia on tyypillisintä Espanjaa! Andalusia on värikkäiden elämysten cocktail, josta tekee täydellisen elämyksen lempeä ilmasto, maukas ruoka, hyvät viinit, uskomattomat nähtävyydet ja monipuolinen, vanha kulttuuri. Aurinkorannikon Torremolinos upeine rantoineen ja rantakatuineen on viihtyisä lomakohde, jossa vietät espanjalaisten makujen ja Andalusian nähtävyyksien siivittämänä mukavan joulun!

Koko Andalusian rannikkoalueen, vuoriston ja maaseudun nähtävyydet houkuttelevat erilaisille retkille. Malaga on trendikäs kulttuurikaupunki, onhan se maailmankuulun taidemaalarin Pablo Picasson syntymäkaupunki. Malagassa käydään sen upeassa katedraalissa, halukkaat voivat vierailla tunnelmallisella joulutorilla. Retkellä nähdään kaupunki jouluvalaistuksessaan. Estepassa käydään maistelemassa suklaata ja likööriä, ja hotellissa nautitaan maittava jouluillallinen. Joulumatkalla päästäänkin nauttimaan monista paikallisista, perinteisistä makuelämyksistä: tapaksista, paikallisista viineistä ja andalusialaisesta ruoasta.   


Matka-ajankohta ja hinta

23.-30.12.2019 (ma-ma, 7 vrk) 

885 €/hlö kahden hengen huone, Helsingistä 
935 €/hlö kahden hengen huone uima-altaalle päin, Helsingistä 

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 125 €/hlö ja 170 €/hlö kun huone uima-altaalle päin. Yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone.

22.-30.12.2019 (su-ma, 8 vrk) 

995 €/hlö kahden hengen huone, Helsingistä 
1065 €/hlö kahden hengen huone uima-altaalle päin, Helsingistä 

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 145 €/hlö ja 100€/hlö kun huone uima-altaalle päin. Yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone.

Hintaan sisältyy

  •  Finnairin reittilennot Helsinki-Malaga-Helsinki turistiluokassa veroineen
  •  lentokenttäkuljetukset kohteessa
  •  majoitus hotelli Barracudassa 7 tai 8 vrk 
  •  hotellin puolihoito: buffet-aamiainen ja -illallinen sisältäen myös jouluillallisen 25.12. sekä ruokajuomat (vesi ja viini) 
  •  retkiohjelma: Malagan retki, Estepan retki sis. suklaan- ja liköörinmaistajaiset
  •  suomenkielinen opaspalvelu retkien ja kuljetusten aikana sekä hotellikäynnit 2 x viikossa ja puhelinpäivystys 3 x viikossa  
  •  matkatavarat lennolla 1 x 23kg laukku per henkilö sekä käsimatkatavara 1x 8 kg/hlö

Lisämaksusta

  •  matkavakuutus, jota suosittelemme kaikille matkustajille
  •  muut lisäpalveluy
  •  istumapaikkavaraukset Finnairin lennoilla, hinta edestakaisin on alk. 28 €/hlö + palvelumaksumme 10 €/hlö

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille (matkalla ei esteettömiä kuljetuksia eikä esteetöntä hotellia, ja retkillä kävellään). Matka edellyttää minimiosallistujamäärää.

Varaa matkasi tästä!

23.12.2019 - 30.12.2019
22.12.2019 - 30.12.2019
alk. 995 €/hlö
alk.885 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hotellit: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?