Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Matkaohjelma (sitoumuksetta, muutokset mahdollisia):

Lentoaikataulu Finnair, Joensuusta:

Joensuu-Helsinki AY346 klo 17.35-18.40 
Helsinki-Malaga AY 1675 klo 19.55-23.35

Malaga-Helsinki AY 1676 klo 00.25-05.55
Helsinki-Joensuu AY341 klo 07.20-08.25  

Sunnuntai  22.12.
Finnairin reittilento Joensuusta Helsinkiin, ja edelleen Malagaan. Lentokentällä vastassa suomenkielinen opas, jonka johdolla bussikuljetus hotelliin Torremolinokseen, jossa majoittuminen (tulopäivänä ei illallista). 

Maanantai 23.12. .
Aamiainen. Tervetulotilaisuus. Loppupäivä vapaata aikaa, tutustua hotelliin ja Torremolinoksen viehättävään rantakatuun. Illallinen hotellissa.

Tiistai 24.12.
Aamiainen. Jouluaatto. Vapaata aikaa Torremolinoksessa, kulkea rantabulevardilla, tutustua kaupunkiin ja sen rauhalliseen joulutunnelmaan omatoimisesti.  Illallinen hotellissa.

Keskiviikko 25.12.
Aamiainen. Joulupäivä. Joulupäivän illallinen hotellissa.

Torstai 26.12.
Aamiainen. Retki Estepan kaupunkiin. Kaupunki sijaitsee noin puolentoista tunnin ajomatkan päässä Malagasta, ja on kuuluisa jouluherkuistaan. Retkellä vieraillaan tehtaassa, jossa valmistetaan Espanjan tyypillisimpiä joululeivonnaisia, mantecadoksia. Mantecadokset kuuluvat ehdottomasti espanjalaiseen jouluun! Tehtaassa sijaitsee myös Mantecado-museo. Maistellaan näitä kuuluisia herkkuja, suklaata yms. joulumakeisia, jonka jälkeen vieraillaan vielä likööri-bodegassa ("kellarissa"), jossa maistellaan herkullista likööriä. Paluu hotellille. Illallinen hotellissa.

Perjantai 27.12.
Aamiainen. Iltapäivällä puolenpäivän retki Malagaan. Malaga on koko Aurinkorannikon keskus, josta on hyvät kulkuyhteydet myös muihin Andalusian kohteisiin. Pablo Picasson syntymäkaupunki on monipuolinen kohde, sillä se tarjoaa pitkän historiansa ajalta paljon nähtävyyksiä, kulttuuria ja hyvät shoppailumahdollisuudet. Tänne on helppo tulla myös omatoimisesti paikallisjunalla. Retkellä tehdään kaupunkikierros bussilla, kävellään oppaan johdolla keskustassa ja vieraillaan Malagan vaikuttavassa katedraalissa eli Tuomiokirkossa, joka rakennettiin 1500-1700 -luvuilla. Katedraali ei ole vieläkään sisältä täysin valmis, mutta silti sitä pidetään yhtenä upeimmista koko Andalusiassa. Halukkaat voivat myös käydä Malagan joulutorilla. Ja illan hämärtyessä nähdään kaupungin upeat jouluvalot! Illallinen hotellissa.

Lauantai 28.12.
Aamiainen. Illallinen hotellissa.

Sunnuntai 29.12.
Aamiainen. Illallinen hotellissa. Kuljetus lentokentälle illalla.  

Maanantai 30.12.
Finnairin reittilento takaisin Helsinkiin ja edelleen Joensuuhun, jonne saavutaan aamulla. 

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »