Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Matkaohjelma (sitoumuksetta, muutokset mahdollisia):

Lentoaikataulu:

Helsinki - Malaga AY 1671 klo 08.00-11.40
Malaga - Helsinki AY 1672 klo 10.30-16.00

Sunnuntai 19.12. Helsinki-Malaga
Finnairin reittilento Helsingistä Malagaan, jossa suomenkielinen opas vastassa lentokentällä. Kuljetus Torremolinokseen ja majoittuminen hotelliin. 

Maanantai 20.12. Tervetuloinfo
Aamiainen hotellissa. Tervetuloinfo hotellissa. Vapaata aikaa Torremolinoksessa, kulkea rantabulevardilla ja tutustua kaupunkiin ja sen rauhalliseen tunnelmaan. Illallinen hotellissa.

Tiistai 21.12. Retki hedelmätilalle ja Malagaan
Aamiainen hotellissa. Iltapäivällä retki Juaniton hedelmätilalle ja Malagaan. Guadalhorcen laakso Malagan ulkopuolella on seudun appelsiini- ja sitruunaviljelyksen keskus. Bussimatka vehreitten viljelysten halki rannikon maaseudulle kauniiseen Pizarran kylään, Juaniton appelsiini- ja hedelmätilalle. Tilan isäntä Juanito esittelee hedelmiä, ja tilalla saadaan maistaa vuohenjuustoa ja tilan omaa marmeladia, viinilasin kera. Matka jatkuu provinssin pääkaupunkiin, Malagaan. Malaga on koko Aurinkorannikon keskus, josta on hyvät kulkuyhteydet myös muihin Andalusian kohteisiin. Pablo Picasson syntymäkaupunki on monipuolinen kohde, sillä se tarjoaa pitkän historiansa ajalta paljon nähtävyyksiä, kulttuuria ja hyvät shoppailumahdollisuudet. Tänne on helppo tulla myös omatoimisesti paikallisjunalla. Malagassa vapaata aikaa vierailla omatoimisesti vaikkapa Malagan vaikuttavassa katedraalissa eli Tuomiokirkossa, joka rakennettiin 1500-1700 -luvuilla (pieni sisäänpääsymaksu). Katedraali ei ole vieläkään sisältä täysin valmis, mutta silti sitä pidetään yhtenä upeimmista koko Andalusiassa. Halukkaat voivat myös käydä Malagan joulutorilla. Ja illan hämärtyessä nähdään kaupungin upeat jouluvalot! Paluu hotellille ja illallinen hotellissa.

Keskiviikko 22.12. Torremolinos
Aamiainen hotellissa. Vapaata aikaa Torremolinoksessa. Illallinen hotellissa.

Torstai 23.12. Retki Estepaan
Aamiainen hotellissa. Retki Estepan kaupunkiin. Kaupunki sijaitsee noin puolentoista tunnin ajomatkan päässä Malagasta, ja on kuuluisa jouluherkuistaan. Retkellä vieraillaan tehtaassa, jossa valmistetaan Espanjan tyypillisimpiä joululeivonnaisia, mantecadoksia. Mantecadokset kuuluvat ehdottomasti espanjalaiseen jouluun! Tehtaassa sijaitsee myös Mantecado-museo. Maistellaan näitä kuuluisia herkkuja, suklaata yms. joulumakeisia, jonka jälkeen vieraillaan vielä likööri-bodegassa ("kellarissa"), jossa maistellaan herkullista likööriä. Paluu hotellille, illallinen hotellissa.

Perjantai 24.12. Jouluaatto, Torremolinos
Aamiainen hotellissa. Vapaata aikaa Torremolinoksessa. Illallinen hotellissa.

Lauantai 25.12. Joulupäivä, Torremolinos
Aamiainen hotellissa. Vapaata aikaa Torremolinoksessa. Illalla joulupäivän illallinen hotellissa, espanjalaiset syövät jouluillallisen vasta joulupäivänä.

Sunnuntai 26.12. Torremolinos
Aamiainen hotellissa. Vapaata aikaa Torremolinoksessa. Illallinen hotellissa.

Maanantai 27.12. Malaga-Helsinki
Aamiainen hotellissa, huoneiden luovutus ja kuljetus lentokentälle. Finnairin reittilento Malagasta Helsinkiin.


Maksu- ja peruutusehdot

Varausmaksu 250 €/hlö, maksetaan netistä varattaessa välittömästi matkavarauksen yhteydessä, ei palvelumaksua. Puhelimitse/sähköpostitse/toimistossa paikan päällä varattaessa varausmaksu maksetaan 7 vrk kuluessa varauksesta (palvelumaksu 20 €/lasku). Loppumaksun eräpäivä on 40 vrk ennen matkaa.

Jos matka peruutetaan viimeistään 90 vrk ennen matkan alkua, peruutuskulut ovat 150 €/henkilö.
90 vrk-65 vrk ennen matkan alkua tulleista peruutuksista peritään varausmaksu.
64 vrk-30 vrk ennen matkan alkua tulleista peruutuksista peritään 50 % matkan hinnasta.
Tämän jälkeen tulleista peruutuksista peritään 95 % matkan hinnasta.

Matkaehdot

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille (matkalla ei esteettömiä kuljetuksia eikä esteetöntä hotellia, ja retkillä kävellään). Matka edellyttää minimiosallistujamäärää.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Yleisiä matkapakettiehtoja sekä Matka-Agenttien lisä- ja erityisehtoja.

* Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
* Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Matka-Agentit / Elämys Travel Design Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
* Lisäksi Matka-Agentit / Elämys Travel Design  Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
* Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista Yleiset matkapakettiehdot sekä Matka-Agenttien lisä- ja erityisehdot

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »