Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Joulumatka Budapestiin

Vietä tunnelmallinen joulu Budapestissa, "Tonavan kuningattaressa", jossa joulun aikaan voi aistia ilmassa leijuvan forralt borin, paikallisen glögin, hunajan ja paahdettujen kastanjoiden tuoksun. Matkalla vieraillaan mm. Szentendren kaupungissa, jota myös taiteilijoiden kaupungiksi kutsutaan, nautitaan Euroopan upeimpiin kuuluvan joulutorin antimista, maukkaista unkarilaisista ruuista ja hyvistä viineistä sekä käydään Tonavan illallisristeilyllä ja ihaillaan samalla upeasti valaistua kaupunkia. Hotellin kylpylä uima-altaineen ja erilaisine hoitoineen puolestaan tarjoaa mielen ja kehon hoitoa. 


Matka-ajankohta ja hinta

22.-26.12.2019 (su-to) 1060 €/hlö 

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 180 €. Yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone.

Hintaan sisältyy

  • Finnairin reittilennot Helsinki-Budapest-Helsinki turistiluokassa veroineen. Matkatavaraa 1 x 23 kg ruumaan
  • matkaohjelman mukaiset bussikuljetukset
  • majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa kylpylähotellissa
  • hotelliaamiaiset, 2 kevyttä lounasta (tulopäivän lounaalla yksi juoma ja kahvi, toinen lounas viininmaistajaisten yhteydessä), 2 buffet-illallista hotellissa (1 mineraalivesi). Jouluaaton illallinen Grand-hotellissa ja Tonavan illallisristeily (alkudrinkki, 2 lasia viiniä, 1 mineraalivesi ja kahvi)
  • kiertoajelu Budapestissa, retki Szentendren taiteilijakaupunkiin ja viininmaistajaiset kansallisessa viinimuseossa, kävelykierros keskustassa ja kuuma juoma joulutorilla, Tonavan illallisristeily
  • suomenkielisen oppaan palvelut kuljetuksilla ja retkillä

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille (matkalla ei esteettömiä kuljetuksia eikä esteetöntä hotellia, ja retkillä kävellään). 

Varaa matkasi tästä!

22.12.2019 - 26.12.2019
1060 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?