Joulumatka Budapestiin, Bratislavaan ja Wieniin

Koe monarkian helmet joululoistossa upealla jouluisella kiertomatkalla! Tunnelmallista joulua vietetään Tonavan varren kolmessa kaupungissa: viehättävässä Budapestissa, pittoreskissa Bratislavassa ja matkan päätteeksi aristokraattisessa Wienissä. 

Unkarin pääkaupunki Budapest on Tonavan ylväs kaunotar, joka tulvii unkarilaisia säveliä, paprikaherkkuja, kuuluja viinejä ja upeita nähtävyyksiä. Viehättävän kaupungin läpi virtaa mahtava Tonava, joka jakaa sen kahteen osaan, Budaan ja Pestiin. Budan puolella sijaitsee jyhkeä linnakukkula, Pestissä ovat ostoskeskukset, vanha, perinteinen kauppahalli ja kaupungin pääkatu Váci utca. Budapest on monien mielestä yksi Euroopan piilossa olevista helmistä. Kaupungin lukuisat historialliset rakennukset, upeat sillat, kauppahallit ja monet muut asiat heijastavat Budapestin ainutlaatuista historiaa ja kertovat kukin oman tarinansa. Itsenäisen Slovakian pääkaupunkina Bratislava on vielä nuori, mutta sen historia Euroopan sydämessä, Itävallan ja Unkarin rajamailla, ulottuu kauas vuosisatojen taa. Vanha kaupunki on tunnelmallinen ja kotoisa, viehättävä sekoitus eri aikakausia, renessanssia, gotiikkaa ja barokkia. Ja Itävallan ihana pääkaupunki Wien on sävelten koti! Wien on myös elegantti kaupunki, jonka keisarillinen loisto ja vanhat keskieurooppalaiset palatsit sekoittuvat moderniin ja muodikkaaseen menoon. Wien on houkutteleva ja mielenkiintoinen aina, ympäri vuoden. Joulun aikaan kaupunki on pukeutunut jouluasuun, vanhaa kaupunkia ja Pyhän Tapanin kirkon seutua valaisevat lukemattomat jouluvalot, joulutoreilta leijailee jouluglögin ja hehkuviinin tuoksu.


Matka-ajankohta ja hinta

21.-26.12.2018 (pe-ke) 1195 €/hlö 

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 285 €. Yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone.

Hintaan sisältyy

 • Finnairin reittilennot Helsinki-Budapest-Wien-Helsinki turistiluokassa veroineen
 • matkatavarat 1 x 23 kg ruumaan
 • lentokenttäkuljetukset sekä muut matkaohjelman mukaiset kuljetukset 
 • majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa mainituissa hotelleissa
 • kaupunkikiertoajelut Budapestissa ja Wienissä, vanhan kaupungin kävelykierrokset Györissä, Bratislavassa ja Wienissä, kävelykierros joulutoreille Budapestissa
 • Tonavan iltaristeily Budapestissa
 • joulupäivän kirkkokonsertti Wienissä
 • tutustuminen Hofburgin keisarillisiin asuintiloihin Wienissä
 • hotelliaamiaiset sekä muut matkaohjelman mukaiset ruokailut: 4 lounasta, 2 illallista, glöginmaistelu sekä kahvit ja leivonnainen Budapestissa, 1 juoma Tonavan iltaristeilyllä
 • suomenkielisen oppaan palvelut kuljetuksilla ja retkillä

Lisämaksusta

 • Istumapaikkavaraukset Finnairin lennoilla, hinta edestakaisin on alk. 28 €/hlö + palvelumaksumme 10 €/hlö.

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille! 

Varaa matkasi tästä!

21.12.2018 - 26.12.2018
1195 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?