Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Matkaohjelma

Lentoaikataulu:

la 21.12. AY 1221 Helsinki klo 09.40 - 10.45 Praha

to 26.12. AY 1222 Praha klo 11.25 -14.35 Helsinki


Lauantai 21.12.

Finnairin lento lähtee klo 09.40. Saapuminen Prahan lentokentälle klo 10.45, suomea puhuva opas ja bussi  vastassa. Lentokentältä suoraan lähtö Prahan Vanhaan kaupunkiin, jossa kävelykierros ja nautitaan Prahan joulumarkkinoista. Lounas Vanhassa kaupungissa. Lounaan jälkeen vapaata aikaa tehdä ostoksia ja tutustua kaupunkiin. Alkuillasta kuljetus Karlovy Varyyn ja majoittuminen hotelliin.

Sunnuntai 22.12.

Aamiainen hotellissa. Aamiaisen jälkeen lähdetään oppaan johdolla kaupungin kävelykadulle, maistellaan raikasta vettä kaupungin kuuluisista lähteistä ja tutustutaan kaupungin historiaan ja arkkitehtuuriin. Kaupungissa on kuuluisa Becherin tehdas, jossa valmistetaan paikallista yrttilikööriä. Tehdas on toiminut jo 1800-luvulta alkaen. Perehdytään juoman valmistukseen ja historiaan ja maistellaan tätä terveellistä juomaa, jota kutsutaan kaupungin 13. virtaavaksi lähteeksi. Lounas retken aikana.

Maanantai 23.12.

Aamiainen hotellissa. Päivän aikana tehdään lyhyt kävelyretki hotellin läheisyydessä. Vieraillaan Dianan kukkulalla, josta voi ihastella alueen maisemia. Lounas retken jälkeen kaupungissa.

Tiistai, jouluaatto 24.12.

Aamiainen hotellissa. Joulukonsertti iltapäivällä ja alkuillasta kokoonnutaan hotellin ravintolaan ja nautitaan jouluaaton illallinen.

Keskiviikko 25.12.

Aamiainen hotellissa. Aamiaisen jälkeen lähdetään Karlovy Varyn ulkopuolelle ja vieraillaaan Loketin  linnassa, joka sijaitsee noin puolen tunnin ajomatkan päässä Karlovy Varysta.  Alkuperäinen linna rakennetiin jo 1100-luvulla, linna uusittiin muutaman kerran - viimeisen kerran 1800-luvulla. Linna sijaitsee upeissa maisemissa. Lounas retken aikana. Loppupäivä omatoimisesti.

Torstai 26.12.

Aamiainen hotellissa, jonka jälkeen huoneiden luovutus ja lähdetään Prahan lentokentälle, josta Finnairin lento  lähtee klo 11.25. Helsinkiin saavutaan klo 14.35.

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »