Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Matkaohjelma (sitoumuksetta, muutokset mahdollisia):   

Lentoaikataulu Qatar Airways: 

20.12. Helsinki-Doha QR 308 klo 22.40-06.00 (+1)
21.12. Doha-Danang QR 994 klo 07.15-18.05  

29.12. Danang-Doha QR 995 klo 00.50-05.20 
29.12. Doha-Helsinki QR 301 klo 08.30-13.55  

Perjantai 20.12.
Qatarin reittilento Dohan kautta Da Nangiin.

Lauantai 21.12.
Saapuminen illalla Da Nangiin, tullimuodollisuudet ja kuljetus bussilla hotelliin ja majoittuminen. Lepoa lennon rasituksista.

Sunnuntai 22.12.    
Aamiainen hotellissa. Tervetulotilaisuus, matkanjohtaja antaa vinkkejä onnistuneeseen lomaan. Samalla tutustutaan hotellialueen palveluihin.  

Maanantai 23.12.
Aamiainen hotellissa. Kokopäiväretki Huen keisarilliseen kaupunkiin, lounas sisältyy. Huen keisarillinen kaupunki oli aikoinaan Vietnamin kulttuurinen ja hengellinen keskus, nykyään se on Unescon maailmanperintökohde.  Vietnamilaisille Hue edustaa romantiikan ja kauneuden symbolia, kaupungin läpi virtaavaa Parfyymijokea kuvataan usein kirjallisuudessa ja lauluissa. Sen nimi johtuu joen varrella kasvavista tuoksuvista kukista. Huessa tutustutaan Citadeliin, Thien Mu pagodaan sekä Khai Dinhin kuninkaalliseen hautaan. Päivän ajomatka on noin 220 km.

Tiistai 24.12.  
Aamiainen hotellissa. Aamupäivällä lisämaksusta mahdollisuus osallistua Danangin kaupunkierrokseen (3 tuntia) polkupyörätaksien kyydissä, hinta on 30 €/hlö. Da Nang on Vietnamin kuudenneksi suurin kaupunki ja sen suosio turistien keskuudessa on lisääntynyt.  Olennaista kaupungille on sen pitkät ja leveät rannat. Hiekkarantaa on kaupungin alueella kaikkiaan 60 kilometrin verran. Da Nang sopii hyvin lomailijoille, jotka tahtovat rantaloman ja palmurantojen lisäksi myös kaupunkielämää. Kaupunkikierros vie ensin Cham museoon, joka esittelee muinaisen Champan kuningaskunnan esineistöä ja kulttuuria. Tämän jälkeen vierailu värikkäällä Hanin torilla, jossa myydään vihanneksia, hedelmiä, vaatteita jne. Paluu hotellille puolenpäivän aikoihin. Iltapäivällä omaa aikaa. Upea jouluillallinen hotellissa.

Keskiviikko 25.12.
Aamiainen hotellissa. Kokopäiväretkellä tutustutaan hinduvaikutteiseen My Soniin ja  viehättävään Hoi Anin kaupunkiin. Retkeen sisältyy lounas. Unescon maailmanperintölistolle v 1999 lisätty hindutemppelialue My Son sijaitsee viidakkoalueella noin 40 km päässä hotellista. Vehreän viidakon keskellä lepäävä My Son oli muinaisen Champa-valtakunnan tärkeä uskonnollinen keskus, jonka kukoistusajan loistosta nykykävijä näkee vain osan. Alun perin 68 rakennuksesta nähtävillä on vain noin parikymmentä. Lounas nautitaan Hoi Anissa. Hoi An oli jo 1700-luvulla merkittävä satamakaupunki. Hoi An säästyi suhteellisen hyvin Vietnamin sodan  pommituksilta, niinpä sen vanha kaupunki onkin koko Vietnamin parhaiten säilynyt ja täällä voi edelleen aistia kansainvälisen tunnelman. Tänään Hoi An on myös tunnettu silkkiputiikeistaan, taiteilijoistaan ja ahkerista käsityöläisistään. Kaupunkikierros kävellen, nähdään paikalliset markkinat, japanilaisvaikutteinen, yli 400 vuotta vanha silta sekä keskustan putiikit ja liikkeet. Paluu hotelliin noin klo 16.00. Päivän ajomatka on noin 110 km.   

Torstai 26.12.
Aamiainen hotellissa. Vapaapäivä omia löytöretkiä varten. Lisämaksusta (115 €/hlö, min 6 henkilöä, sis. lounas) on mahdollista osallistua kokopäiväseen meriretkeen läheiselle Chamin saarelle, joka on Unescon tunnustama maailman biosfäärialue. Alue koostuu 8 pienestä saaresta, joiden  kauneus perustuu siniseen mereen, vaaleaan rantahiekkaan, auringonpaisteeseen ja hienoihin koralleihin merenpinnan alapuolella. Nauti kiehtovasta merenalaisesta maailmasta hauskasti vedenalaisen kävelyn aikana. Kävely suoritetaan noin 4-5 metrin syvyydessä happikypärien avustuksella. Lounaan jälkeen aikaa auringonottoon, uintiin tai riippukeinuissa lepäämiseen.    

Perjantai 27.12.
Aamiainen hotellissa. Vapaapäivä omia löytöretkiä varten. 

Lauantai 28.12.
Aamiainen hotellissa. Viimeinen lomapäivä Vietnamissa. Illalla kuljetus lentokentälle paluulentoa varten. 

Sunnuntai 29.12.
Paluulento Dohaan ja edelleen Helsinkiin, jonne saavutaan iltapäivällä.

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »