Joulumatka Riikaan

Latvian pääkaupunki Riika on 1200-luvulta peräisin oleva vanha hansakaupunki. Se on mukava sekoitus baltialaista ja keskieurooppalaista, hansa-ajan tunnelmaa, jota maustaa melkeinpä kaikkien eurooppalaisten kansojen vaikutteet. Ja Baltian Pariisiksikin tätä viehättävää kaupunkia kutsutaan! Baltian erikoisuus, meripihka, on saanut uuden ilmeen taitavasti työstettyjen korujen muodossa.
Riika on myös ihastuttava ja tunnelmallinen joulukaupunki, jonka historiallista vanhaa kaupunkia valaisevat lyhdyt ja kynttilät, aukioita koristaa kauniit joulukuuset ja joulutorit tuoksuvat pipareilta, muskotilta, hehkuviiniltä… Koko vanha kaupunki kauniine rakennuksineen on pukeutunut jouluasuun.
Matkalla vieraillaan myös upeassa Rundalen barokkilinnassa, jonka suunnitteli Pietarin kauneimpien palatsien arkkitehti Bartolomeo Rastrelli ja tutustutaan klassisimia edustavaan Mezotnen palatsiin.
Ja Riian Tuomiokirkon maailmankuulujen urkujen sointi kutsuu tunnelmalliseen konserttiin, hiljentymään, tunnelmoimaan, eläytymään perinteisiin joulun säveliin.


Matka-ajankohta ja hinta

22 – 26.12.2017 (pe-ti) 375 €/hlö Rixwell Old Riga Palace

22 - 26.12.2017 (pe-ti) 415 €/hlö Semarah Hotel Metropole

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 125 € (Rixwell Old Riga Palace) ja 150 € (Semarah Hotel Metropole). Yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone.

Hintaan sisältyy

  • laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki Viking XPRS:llä kansipaikalla
  • matkaohjelman mukaiset kuljetukset virolaisella tilausajobussilla
  • majoitus kahden hengen standard-luokan huoneessa (Rixwell Old Riga Palace) ja  classic-luokan huoneessa (Semerah Hotel Metropolessa)
  • puolihoito: hotelliaamiaiset, 2 illallista, 2 lounasta, 1 keittolounas
  • matkaohjelman mukainen retkiohjelma: kiertoajelu Riiassa, Tuomiokirkossa lyhyt urkukonsertti, kävelykierros vanhassa kaupungissa, Tuomiokirkossa lyhyt urkukonsertti, retki Rundalen ja Mezotnen palatseihin
  • suomenkielisen oppaan palvelut Tallinna- Riika- Tallinna kuljetuksilla ja retkillä Riiassa

Varaa matkasi tästä!

22.12.2017 - 26.12.2017
22.12.2017 - 26.12.2017
375 €/hlö
415 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Kaupunkilomat

Bergen

3 vrk alk. 445 €/hlö

Kaupunkilomat

29.03.2018

Pääsiäismatka Lissaboniin

990 €/hlö

Kaupunkilomat

Chicago

7 vrk alk. 860 €/hlö