Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Joulumatka Riikaan

Latvian pääkaupunki Riika on 1200-luvulta peräisin oleva vanha hansakaupunki. Se on mukava sekoitus baltialaista ja keskieurooppalaista, hansa-ajan tunnelmaa, jota maustaa melkeinpä kaikkien eurooppalaisten kansojen vaikutteet. Baltian Pariisiksikin tätä viehättävää kaupunkia kutsutaan! Baltian erikoisuus, meripihka, on saanut uuden ilmeen taitavasti työstettyjen korujen muodossa. Riika tunnetaan myös jugend-arkkitehtuurista ja kaupungin keskustasta löytyy toinen toistaan kauniimpia jugend-rakennuksia. Riika on myös ihastuttava ja tunnelmallinen joulukaupunki, jonka historiallista vanhaa kaupunkia valaisevat lyhdyt ja kynttilät, aukioita koristaa kauniit joulukuuset ja joulutorit tuoksuvat pipareilta, muskotilta, hehkuviiniltä... Koko vanha kaupunki kauniine rakennuksineen on pukeutunut jouluasuun. Matkalla vieraillaan myös upeassa Rundalen barokkilinnassa, jonka suunnitteli Pietarin kauneimpien palatsien arkkitehti Bartolomeo Rastrelli ja tutustutaan klassisimia edustavaan Mezotnen palatsiin. Riian Tuomiokirkon maailmankuulujen urkujen sointi kutsuu tunnelmalliseen konserttiin, hiljentymään, tunnelmoimaan, eläytymään perinteisiin joulun säveliin.


Matka-ajankohta ja hinta

22.-26.12.2019 (su-to) 429 €/hlö 

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 120 € .Yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone.

Hintaan sisältyy

  • laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki Viking XPRS:llä kansipaikalla
  • kuljetus Tallinna - Riika -Tallinna
  • majoitus kahden hengen standard-luokan huoneessa
  • puolihoito: hotelliaamiaiset, 2 illallista, 2 lounasta, 1 keittolounas
  • sisäänpääsy hotellin spa -ostolle aukioloaikoina (23.-25.12.)
  • kiertoajelu Riiassa,  käynti upeassa Tuomiokirkossa, jossa lyhyt urkukonsertti 
  • retki Rundalen ja Mezotnen palatseihin
  • suomenkielisen oppaan palvelut Tallinna- Riika- Tallinna kuljetuksilla ja retkillä Riiassa

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille (matkalla ei esteettömiä kuljetuksia eikä esteetöntä hotellia, ja retkillä kävellään). Matka edellyttää minimiosallistujamäärää.

Varaa matkasi tästä!

22.12.2019 - 26.12.2019
429 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?