Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Joulumatka Roomaan Helsingistä

Vuosituhantinen historia elää vahvasti Roomassa ja sitä kutsutaan myös romantiikan, muodin ja taiteen luvatuksi kaupungiksi. Sen ytimessä sijaitseva Vatikaani on maailman katolisen kirkon keskus, johon tuhannet ihmiset perinteisesti kerääntyvät joulupäivänä kuulemaan Paavin siunauksen. Jouluinen Rooma on pukeutunut välkkyviin juhlavaloihin ja Navonan joulutori on aattona iltaan asti auki. Sanotaan, että Roomaan palaa varmasti takaisin, jos lähtöpäivänä heittää olan yli kolikon Fontana di Trevin suihkulähteeseen. Joulumatkalla nähdään Rooman tärkeimmät nähtävyydet, kuten Fontana di Trevi, Forum Romanum, Colosseum ja Espanjalaiset portaat. Vatikaanin retkellä nähdään Pietarinkirkon lisäksi myös Sikstuksen kappeli ja Vatikaanin museo. Aikaa jää myös omatoimiseen tutustumiseen jouluun valmistautuvassa kaupungissa. Lisäksi vieraillaan Castelli Romanin kauniilla viininviljelyalueella.
Tuikkivat jouluvalot, piazzoiden jouluseimet, Navonan perinteinen joulutori, joulumessut ja Paavin siunaus joulupäivänä takaavat unohtumattoman, tunnelmallisen joulun ikuisessa Roomassa.


Matka-ajankohta ja hinta: 

23.-27.12.2019 (ma-pe) 1095 €/hlö lennot Helsingistä

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 130 €. Yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone. 

Hintaan sisältyy: 

* Finnairin reittilennot veroineen Helsinki-Rooma-Helsinki
* lentokenttäkuljetukset Roomassa
* majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa keskustassa
* Rooman turistivero 
* hotelliaamiaiset, 2 lounasta, jouluaaton illallinen
* Rooman kiertoajelu sekä retki Rooman viinikukkuloille
* Paavin messu ja siunaus joulupäivänä Pietarinkirkon aukiolla
* suomenkielisen oppaan palvelut kuljetuksilla ja retkillä

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille (matkalla ei esteettömiä kuljetuksia eikä esteetöntä hotellia, ja retkillä kävellään). 

Varaa matkasi tästä!

23.12.2019 - 27.12.2019
1095 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 
Hotellit: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?