Joulumatka Tarttoon

Tuhatvuotisen historian omaava, Viron toiseksi suurin kaupunki Tartto on viehättävä, historiallinen hansakaupunki, jonka kulttuurinähtävyydet ovat vertaansa vailla. Kaupunkia pidetään Viron kulttuurin ja sivistyksen pääkaupunkina, ja kaupungissa toimiikin mm. Viron vanhin ja suurin yliopisto, vanhin vironkielinen teatteri Vanemuine, Viron opetusministeriö, korkein oikeus ja Viron kansallismuseo. Muita tunnettuja nähtävyyksiä ovat mm. Toomemägi, Johanneksen kirkko, Raatihuoneentori ja vanhat puutaloalueet. Raatihuoneentori on kaupungin keskipiste, jossa järjestetään vuosittain useita tapahtumia. Joulutori on avoinna myös 24.12., joten joulutunnelmaan pääsee virittäytymään hyvin. 
Matkalla vieraillaan myös Alatskiven linnassa. Tämä von Nolckenien suvun rakennuttama linna on pienoismalli Skotlannissa sijaitsevasta Balmoralin linnasta. Peipsi-järven rannalla sijaitsevassa Varnjan vanhauskoisten kylässä vieraillaan kauniissa kivikirkossa, jonka ikoneista suurin osa on 1900-luvun alusta.
Pihkova-järvi laskee Peipsi-järven ja Narva-joen kautta Suomenlahteen. Järvien rantoja asuttava kansa on ns. vanhauskoiset, jotka ovat venäjää puhuvia ortodokseja. Vanhauskoiset ovat asuneet sovussa virolaisten kanssa alueella jo vuosisatoja, sillä he saapuivat alueelle jo 1600-luvulla. Vanhauskoisia asuu Virossa n. 15 000. Matkalla vieraillaan Varnjan ja Kolkjan vanhauskoisissa kylissä. 


Matka-ajankohta ja hinta

23.-26.12.2018 (su-ke) 345 €/hlö hotelli Draakonissa

23.-26.12.2018 (su-ke) 415 €/hlö V Spa hotellissa

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 110€, (hotelli Draakon) ja 115€ ( V Spa hotel).Yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone.

Hintaan sisältyy

  • laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki Viking XPRS:llä kansipaikalla
  • matkaohjelman mukaiset kuljetukset
  • majoitus kahden hengen standard huoneessa hotelli Draakonissa ja superior kahden hengen huoneessa hotelli V Spassa
  • Spa hotellissa sisäänpääsy sauna - ja allasosastolle aukioloaikoina
  • puolihoito: hotelliaamiaiset, 2 illallista, 1 lounas
  • matkaohjelman mukaiset tutustumiskäynnit
  • suomenkielisen oppaan palvelut Tallinna- Tartto- Tallinna kuljetuksilla ja matkaohjelman mukaisilla retkillä

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille.

Varaa matkasi tästä!

23.12.2018 - 26.12.2018
alk.345 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Kaupunkilomat

Zagreb

2 vrk alk. 360 €/hlö

Kaupunkilomat

Rooma

3 vrk alk. 395 €/hlö

Kaupunkilomat

Lontoo

2 vrk alk. 265 €/hlö