Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Matkaohjelma (sitoumuksetta, muutokset mahdollisia):

Laiva-aikataulu:

Helsinki - Tallinna Viking XPRS klo 10.30 – 13.00
Tallinna - Helsinki Viking XPRS klo 17.00 – 19.30

Torstai 23.12.
Laivamatka Helsingistä Tallinnaan Viking XPRS:llä klo 10.30-13.00. Viking XPRS lähtee Katajanokan terminaalista. Opas ja bussi vastassa satamassa, josta lähdetään Tallinnan joulutorille. Joulutorin jälkeen matka jatkuu Tarttoon, jonne noin kahden tunnin ajomatka. Majoittuminen hotelliin ja illallinen.

Perjantai 24.12. Jouluaatto
Aamiainen hotellissa. Kiertoajelu Tartossa, jonka aikana nähdään tämän viehättävän hansakaupungin historiallisia rakennuksia ja tunnetuimpia nähtävyyksiä, osa kierroksesta tehdään kävellen. Mahdollisuus myös käydä omatoimisesti joulukirkossa. Jouluaaton illallinen hotellilla.

Lauantai 25.12. Joulupäivä
Aamiainen hotellissa. Puolipäiväretki Viron hiihtokeskukseen Otepäähän. Retkellä nähdään mm. Otepään kirkko, jossa vuonna 1884 siunattiin Viron sini-musta-valkoinen kansallislippu, ja poiketaan Sangasten linnassa. Vuosina 1874-1881 rakennettua linnaa pidetään kuuluisan Windsorin linnan pienoismallina. Kauniisti entisöidyn linnan rakennutti kreivi Berg, joka oli tunnettu maatalouden kehittäjä. Hänen kehittämä ruislaji (Sangaste) voitti Pariisin maailmannäyttelyssä vuonna 1880 kultamitalin. Retken aikana yhteinen lounas. Paluu Tarttoon, jossa vapaata aikaa tutustua omatoimisesti kaupunkiin.

Sunnuntai 26.12.
Aamiainen hotellissa, jonka jälkeen huoneiden luovutus ja matkatavarat bussiin. Tutustuminen Viron kansallismuseoon, joka sijaitsee entisen Raadin lentotukikohdan ja Raadin kartanon alueella. Uuden museorakennuksen ovat suunnitelleet ranskalaisen arkkitehtitoimiston nuoret suunnittelijat. Mahtava rakennus on peräti 350 metriä pitkä ja sen pinta-ala on lähes 40 000m2. Museon suurin näyttely on Viron historiasta, virolaisesta elämäntyylistä ja maan kulttuurista kertova näyttely. Pienempi pysyvä näyttely kertoo suomalais-ugrilaisten kansojen kulttuurihistoriasta. Museovierailun jälkeen paluu Tallinnaan, matkalla keittolounas. Viking XPRS lähtee klo 17.00, Helsinkiin saavutaan klo 19.30. Lisämaksusta buffetillallinen laivalla 29 €/hlö.


Maksu- ja peruutusehdot

Varausmaksu 150 €/hlö, maksetaan netistä varattaessa välittömästi matkavarauksen yhteydessä, ei palvelumaksua. Puhelimitse/sähköpostitse/toimistossa paikan päällä varattaessa varausmaksu maksetaan 7 vrk kuluessa varauksesta (palvelumaksu 20 €/lasku). Loppumaksun eräpäivä on 40 vrk ennen matkaa. 

Jos matka peruutetaan viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, peruutuskulut ovat 75 €/henkilö.
59 vrk-31 vrk ennen matkan alkua tulleista peruutuksista peritään varausmaksu.
30 vrk-7 vrk ennen matkan alkua tulleista peruutuksista peritään 50 % matkan hinnasta tai vähintään varausmaksu.
Tämän jälkeen tulleista peruutuksista peritään 95 % matkan hinnasta.

Matkaehdot

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille (matkalla ei esteettömiä kuljetuksia eikä esteetöntä hotellia, ja retkillä kävellään). Matka edellyttää minimiosallistujamäärää.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Yleisiä matkapakettiehtoja sekä Matka-Agenttien lisä- ja erityisehtoja.

* Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
* Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Matka-Agentit / Elämys Travel Design Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
* Lisäksi Matka-Agentit / Elämys Travel Design  Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
* Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista Yleiset matkapakettiehdot sekä Matka-Agenttien lisä- ja erityisehdot

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »