Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Joulun säveliä Haikon kartanossa - Kyösti Mäkimattilan joulukonsertti

Outokumpu - Joensuu - Porvoo - Joensuu - Outokumpu

TAI Helsinki- Porvoo - Helsinki

Tyylikäs Haikon Kartano Porvoossa, meren rannalla, on tunnelmallinen paikka valmistautua jouluun. Haikon Kartanossa nautitaan aurinkoisesta palvelusta, korkeatasoisesta gastronomiasta, historiallisesta kartanotunnelmasta, upeasta merinäköalasta sekä hemmottelevista kylpyläpalveluista. Joulunalusmatkan kruunaa vuonna 2013 tangokuninkaaksi valitun Kyösti Mäkimattilan joulukonsertti kartanossa. Mäkimattila on musiikkiuransa lisäksi julkaissut runokirjoja, joista osa on myös sävelletty lauluiksi. Joulunalusmatkalla vieraillaan myös kaupungilla, vanhan Porvoon sydämessä. Aikaa on kävellä jouluun koristautuneilla mukulakivikaduilla, ihailla sokkeloisten katujen ja kujien varrella olevia vanhoja, toinen toistaan viehättävämpiä taloja, ja pistäytyä erilaisissa puodeissa ja kahviloissa. Ja Brunbergin ”suklaapuoti” on ehdoton jouluostoskohde! Kartanohotellikin on nähtävyys. Kartanon päärakennus on professori Armas Lindgrenin piirtämä ja se on vuodelta 1913. Satu ja Leo Vuoristo ostivat Haikon Kartanon vuonna 1965 ja Kartano avattiin vuonna 1966 Suomen ensimmäisenä kartanohotellina. Kylpylähotelli valmistui vuonna 1974. Kongressikeskus vihittiin vuonna 1983 ja sen laajennusosa 1989. Kartanon puistoon valmistui upea merenrantahuvila Villa Haikko juhla- ja kokouskäyttöön vuonna 2008. Samana vuonna rakennettiin monipuolinen ulkopelialue Haikko Areena ministadioineen. Monipuolisessa Haikon Kartanon kokonaisuudessa meren rannalla on historiallinen Kartano, hemmotteleva kylpylä, kongressikeskus, Villa Haikko – huvila meren rannalla ja 14 hehtaarin upea merenrantapuisto.


Matka-ajankohta ja hinta

10.-11.12.2020 (to-pe) 240 €/hlö kahden hengen huoneessa

HUOM! LÄHTÖ MYÖS HELSINGISTÄ, alennus -50,-/hlö (ota yhteys toimistoomme) 

Hintaan sisältyy:

  • tilausbussikuljetus Outokumpu-Joensuu-Porvoo/Haikko-Joensuu-Outokumpu / TAI Helsinki - Porvoo -Helsinki 
  • majoitus jaetussa kahden hengen superior-huoneessa
  • joulubuffet-päivällinen torstaina Haikon ravintolassa
  • Kyösti Mäkimattilan joulukonsertti jouluglögeineen
  • buffetaamiainen
  • kylpylä ja aamusauna
  • vierailu Porvoon keskustassa, vanhassa kaupungissa  

Lisämaksusta:

  • yhden hengen huonelisä 75 €. Yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone.

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille. Matkalla ei ole esteettömiä kuljetuksia eikä esteetöntä hotellia, retkillä ja vierailuilla kävellään runsaasti. 

 

 

Varaa matkasi tästä!

10.12.2020 - 11.12.2020
240 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »